El Cartagena – Barça, en directe pel web i l'app del FC Barcelona

El Cartagena – Barça, en directe pel web i l'app del FC Barcelona

L’amistós es disputarà el 13 de novembre a l’Estadi Cartagonova (19 hores) i la recaptació per la venda d’entrades anirà destinada als damnificats per les riuades del mes de setembre passat

Tal com es va anunciar a l’octubre passat, el proper dimecres 13 de novembre el FC Barcelona disputarà un amistós contra el Cartagena. El duel tindrà lloc a l’Estadi Cartagonova, a les 19 hores, i es podrà seguir en directe a través del web i l'app oficial del FC Barcelona. Per poder veure’l en directe només hauràs de registrar-te com a Barça Fan de manera totalment gratuïta. També es podrà veure per Barça TV.

El matx serà de caràcter solidari i la recaptació per la venda d’entrades anirà destinada als damnificats per les riuades que van afectar la zona al mes de setembre passat.

Cal recordar que entre el 12 i el 16 de setembre la regió murciana va patir fortes pluges i posteriors inundacions que van acabar provocant afectacions a unes 30.000 persones assegurades i uns danys valorats entre els 170 i els 190 milions d’euros, segons una estimació del Consorci de Compensació d’Assegurances.

Els horaris internacionals

 

Quan i on veure el Cartagena-Barça

L’últim precedent, a la Copa 2013/14

Serà el setè compromís blaugrana contra el FC Cartagena, el tercer de caràcter amistós. Es va disputar un amistós a l’estadi de Les Corts el 1930 i un altre a Cartagena el 1965. Més recentment, tots dos equips s’han creuat en dues ocasions a la competició de Copa. Va passar als setzens de final de les temporades 1988/89 i 2013/14, sempre amb classificació culer. El darrer compromís entre tots dos equips va tenir lloc al Camp Nou el 17 de desembre del 2013 i es va resoldre amb un 3-0.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut