Un Messi de rècord guia el triomf blaugrana

Un Messi de rècord guia el triomf blaugrana

Una exhibició a pilota aturada del crac argentí, amb tres dianes, i un gol de Sergio Busquets, donen els tres punts al Barça contra el Celta

Un Messi estel·lar. Un hat-trick del crac argentí i un gol de Sergio han guiat el Barça a la victòria contra el Celta (4-1) en un duel controlat pels d’Ernesto Valverde en tot moment. Leo Messi, amb dues faltes directes i un penal, han permès als culers sumar la vuitena victòria del curs a la Lliga i mantenir-se líders, empatats a punts amb el Reial Madrid, tot i el gol del conjunt visitant a la primera meitat.

Leo Messi per partida doble

Primer ha estat Messi amb un xut des de la frontal, després d’una bona combinació amb Sergi Roberto. Per contra, el Celta no disposava d’ocasions amb perill a la porteria de Ter Stegen. El Barça arribava cada vegada amb més perill a la porteria de Rubén Blanco fins que ha arribat el primer des del punt penal.

El Celta ha comès mans en intentar refusar una centrada de Junior Firpo i el 10 culer no ha fallat des dels 11 metres. Just abans del gol Valverde ha hagut de fer entrar  Sergio Busquets en el lloc de Nélson Semedo per unes molèsties en el soli de la cama esquerra. Amb el gol el Barça s’ha sentit còmode damunt del terreny de joc i ha tingut el control absolut del matx, sense permetre que el Celta passés del mig del camp. En una de les darreres accions de la primera meitat el Celta ha generat una falta a la frontal de l’àrea.

Una ocasió que no ha desaprofitat Lucas Olaza per situar l’empat de falta directa. Leo Messi, però, no havia dit la darrera paraula en aquesta primera meitat. Una bona acció individual d’Arthur ha generat una falta a favor que el crac culer no ha desaprofitat per marcar de falta directe amb un gran gol que situava el Barça per davant (2-1).

El tercer de Messi per arrodonir una nit de rècord 

La segona meitat ha estat marcada pel gol matiner de Leo Messi, que ha firmat així el seu hat-trick particular. I novament de falta directa, que situava el 3-1. El Barça ha mantingut el control absolut del matx. Griezmann hauria pogut ampliar la diferència en un mà a mà amb el porter del Celta, però no ha estat encertat de cara a porteria. Una segona part que ha vist com transcorria sense gaire perill per part dels dos equips fins al quart gol barcelonista. 

Sergio Busquets, que ha entrat en el top-5 de jugadors blaugrana amb més partits amb un total de 550 duels, ha aprofitat un refús per situar el definitiu 4-1. Una victòria que manté els culers a la part més alta de la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut