Derrota del Dortmund i victòria de l'Inter i de l'Slavia

Els alemanys han caigut per 4-0 contra el Bayern, mentre que els italians han vençut per 2-1 el Verona i els txecs s'han imposat per 3-0

El pròxim rival del Barça a la Champions League, el Borussia Dortmund, ha sumat la segona derrota a la Bundesliga contra el Bayern de Munic. Els bavaresos s'han avançat gràcies a un gol de Lewandowski al quart d'hora de partit, Gnabry ha anotat el segon just a la represa, el davanter polonès ha completat el seu doblet en el minut 80 i Mats Hummels ha marcat en pròpia porta a les acaballes per situar el 4-0 definitiu. D'aquesta manera, el conjunt de Lucien Favre ocupa la cinquena posició amb 19 punts, a tres del líder, el Borussia Mönchengladbach.

D'altra banda, l'últim rival dels blaugranes a la fase de grups de la competició europea, l'Inter de Milà, ha sumat el seu desè triomf a la Serie A després de vèncer el Verona per 2-1. Els visitants s'han avançat en el marcador en el primer temps amb un gol de Verre, però els nerazurri han capgirat el resultat amb gols de Vecino Varela. Així doncs, els d'Antonio Conte són líders en solitari amb 31 punts.

Pel que fa a l'Slavia, el conjunt txec s'ha imposat per 3-0 al Teplice i segueix liderant la Lliga amb fermesa, amb 11 punts d'avantatge respecte al segon classificat, el Viktoria Pilsen. En el duel d'aquest diumenge l'Slavia s'ha avançat des del punt de penal en el minut 29 amb un gol de Soucek. El duel s'ha mantingut amb l'1-0 fins al final del matx, en què dues dianes de l'Slavia han donat un nou triomf. Els gols han estat obra de Petr Sevcik (min 89) i d'Ondrej Kuedela en el temps afegit.