Afectacions en els tràmits de l'OAB els dies 11 i 13 de novembre

Afectacions en els tràmits de l'OAB els dies 11 i 13 de novembre

El proper dilluns hi haurà dificultats per a efectuar la majoria de tramitacions online o presencialment a la pròpia oficina, mentre que el dimecres dia 13 no es podran dur a termes noves altes de socis

A causa del procés de renovació dels carnets de soci els dies 11 i 13 de novembre, es produiran algunes afectacions pel que fa als tràmits que es puguin efectuar a través del lloc web del Club, l’app FCB Socis i als tràmits habituals de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB).

El dilluns 11 de novembre no es podran dur a terme amb normalitat la majoria dels tràmits, per la qual cosa no és recomanable desplaçar-se a l’OAB aquest dia per fer alguna gestió. En el cas del lloc web i l’app FCB Socis, també es produiran afectacions al llarg de tot el dia.

D’altra banda, el dimecres 13 de novembre no es podran dur a terme noves altes de soci a l’OAB a causa del mateix procés de renovació dels carnets.

Lamentem les molèsties que aquest fet pugui ocasionar entre els socis i per a qualsevol aclariment sobre aquest tema, es poden adreçar al correu oab@fcbarcelona.cat o bé al telèfon 900.1899.00.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut