Ansu Fati i Carles Pérez, protagonistes a la presentació del futbol formatiu

Ansu Fati i Carles Pérez, protagonistes a la presentació del futbol formatiu

Els dos joves del planter van ser presentats com a jugadors del Barça B, tot i que des de l’inici de temporada estan en dinàmica de primer equip

Ansu Fati i Carles Pérez van ser els protagonistes de la presentació del futbol formatiu del FC Barcelona. Els dos joves del planter es van fer la fotografia amb el Barça B. Carles Pérez ja formava part de l’equip, però per a Ansu Fati era la primera vegada, ja que fins ara pertanyia a la plantilla del Juvenil A. En tot cas, tots dos futbolistes segueixen en dinàmica de primer equip des que Valverde els va convocar el mes d’agost.

A l’acabar la presentació Ansu Fati i Carles Pérez van mostrar-se contents amb el seu moment de forma: “Sempre he volgut ser aquí i vull seguir creixent. El meu somni és estar aquí tota la vida”, va remarcar Ansu, mentre que Carles Pérez va avisar els més petits que no deixin mai d’esforçar-se: “Que tinguin paciència, mai se sap com anirà, però que treballin sempre, que les coses no arriben soles i sempre ha d’haver-hi un sacrifici i un treball. Però que segueixin el seu somni”, va sentenciar.

Les xifres d’Ansu i Carles Pérez al primer equip

Ansu Fati i Carles Pérez han jugat un total de nou i vuit partits respectivament amb el primer equip. Tots dos han estat importants i han marcat els seus primers gols com a blaugrana. Ansu, per la seva banda, es va convertir en el jugador més jove a marcar a la història del FC Barcelona amb el gol fet a Pamplona. Aquests són les seves xifres amb el primer equip.

JUGADOR PARTITS TITULAR MINUTS GOLS ASSISTÈNCIES
Ansu Fati 9 3 345 2 1
Carles Pérez 8 5 469 1 2
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut