Òscar Garcia torna al Camp Nou

Òscar Garcia torna al Camp Nou

El nou tècnic del Celta de Vigo va defensar la samarreta blaugrana entre les temporades 1992/93 fins la 1998/99

Òscar Garcia torna al Camp Nou. Ho farà aquest dissabte com a flamant tècnic del Celta de Vigo en el partit corresponent a la jornada número 12 de la Lliga (21 hores).  Sorgit del planter del FC Barcelona, Òscar Garcia va fer el salt al primer equip la temporada 1992/93 de la mà de Johan Cruyff, va disputar un total de 97 partits fins la temporada 1998/99 (la 1994/95 va sortir cedit a l’Albacete) i va guanyar 11 títols: 4 Lligues, 2 Copes del Rei, 2 Supercopes d’Europa, 1 Recopa, 2 Supercopes d’Espanya.

El nou entrenador del conjunt gallec també va fer els seus inicis com a tècnic al FC Barcelona. I és que la seva primera experiència a les banquetes va ser al Juvenil A, amb qui va guanyar dues Lligues i una Copa de Campions.

Els bons resultats als seus inicis el van portar a dirigir equips d’entitat com el Maccabi de Tel Aviv, el RD Salzburg austríac amb qui va guanyar dues Bundesligues, el Brighton, el Watford, el Saint-Étienne i l’Olympiacos. Cal destacar, que Òscar Garcia tindrà com a segon tècnic el seu germà, Roger Garcia, qui també va defensar la samarreta del FC Barcelona entre les temporades 1994/95 i 1998/99.

Òscar Garcia debutarà a la Lliga al Camp Nou. Precisament, els últims nou entrenadors que van debutar a la competició domèstica davant al Barça a l’Estadi van perdre. L’últim a assolir la victòria va ser Josip Skoblar amb el Real Valladolid la temporada 1989/90 (2-0).

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut