Jordi Alba recau de la lesió al bíceps femoral

Jordi Alba recau de la lesió al bíceps femoral

El lateral blaugrana s'ha lesionat a la mitja part i les proves realitzades al finalitzar al partit han mostrat que Alba ha tingut una recaiguda de la lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra

Jordi Alba ha estat substituït a la mitja part del Barça-Slavia de Praga a causa d’unes molèsties als isquiotibials de la cama esquerra. Al finalitzar el partit, les proves realitzades han mostrat que Jordi Alba ha recaigut de la lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra. El ‘18’ blaugrana és baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat.

Cal recordar que el lateral esquerre ha disputat un total de nou partits aquesta temporada, en què ha marcat un gol. Sergi Roberto ha ocupat el seu lloc al camp i ha estat Semedo qui ha canviat de banda i s’ha posicionat al lateral esquerre durant la segona meitat.

D'altra banda, Gerard Piqué ha vist la targeta groga superat el primer quart d'hora de la primera part. El central ha estat amonestat per tercer cop en aquesta fase de grups de la Champions League, pel que es perdrà el proper enfrontament: el desplaçament a Dortmund de la cinquena jornada, el proper dimecres 27 de novembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut