Les entrades per a la Final Four, a partir de l’11 de novembre

Les entrades per a la Final Four, a partir de l’11 de novembre

L’Eurolliga posa a la venda els abonaments per a la Final Four de Colònia (22-24 maig del 2020)

Els aficionats del Barça que, de forma anticipada, vulguin comprar entrades per a la Final Four de l’Eurolliga, que es disputarà al Lanxess Arena de Colònia del 22 al 24 de maig del 2020, ho podran fer a partir del dilluns 11 de novembre a les 12 hores. La venda serà online, gestionada per l’Eurolliga, i a través del lloc web https://www.f4tickets.com

El Lanxess Arena, que també és la seu de la Final Four de la Champions d’handbol, tindrà una capacitat aproximada de 16.000 espectadors i el 80% de les entrades estarà disponible per al públic des d’aquest 11 de novembre. Cal recordar que cada equip classificat per a la Final Four comptarà amb un paquet aproximat de 600 entrades.

Preus i zones

Hi haurà un total de 15 categories amb uns preus que oscil·laran des dels 195 euros, fins al 555 euros per veure els quatre partits que s’hi disputaran: les dues semifinals, el partit per al tercer i quart lloc i la gran final.

L’Eurolliga, a més, posa a disposició dels aficionats el següent correu: f4tickets@euroleague.net per a tots aquells que necessitin més informació respecte a la venda dels abonaments per a la Final Four.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut