El número 101 de la REVISTA BARÇA, ja disponible en format multimèdia

El número 101 de la REVISTA BARÇA, ja disponible en format multimèdia

Tots els socis i sòcies poden accedir gratuïtament a aquesta versió de la publicació baixant-se l’aplicació FC BARCELONA REVISTA

El número 101 de la REVISTA BARÇA, que ha arribat durant els últims dies en format físic a casa dels socis, ja es pot llegir també en format multimèdia. El tema central d'aquesta edició està dedicat al 40è aniversari de la Masia i repassa la història d'aquesta residència que s'ha convertit en un símbol esportiu i institucional. La revista dedica un reportatge a la primera generació que va viure a la Masia, així com als últims representants d'aquesta saga al primer equip, com Sergi Roberto, Carles Aleñá, Carles Pérez i Ansu Fati. També es repassen 40 fites històriques viscudes pels residents d'aquest emblemàtic espai, que configuren les millors generacions del futbol blaugrana i mundial. Finalment, una entrevista a Patrick Kluivert, director del futbol formatiu del FC Barcelona, completa els continguts especials dedicats a la Masia. La posada en marxa de l'Estadi Johan Cruyff i l'enderroc del Miniestadi són alguns altres dels temes que es tracten en aquest número 101, en què també es poden trobar les millors imatges de la gala del premi 'The Best' que recentment ha rebut Leo Messi.

El format multimèdia de la revista manté la majoria de reportatges de l’edició impresa, però canvia completament la manera de presentar-los. Galeries de fotos, vídeos, efectes visuals i infografies de dades ajuden a completar els articles de forma amena i interactiva.

Com es pot descarregar l’APP de la ‘Revista Barça’

Per accedir a la versió en format multimèdia els socis i sòcies han de descarregar-se gratuïtament l’aplicació FC BARCELONA REVISTA, disponible a Google Play per als dispositius Android i a Apple Store per als del sistema iOS. Per accedir a la publicació cal introduir la clau de soci i el codi personal i escollir l’idioma en què es vol llegir: català o castellà.

Passos que cal seguir: 

1.        Buscar l’app a Apple Store (iOs) o Google Play (Android).

2.       Cercar ‘FC Barcelona Revista’.

3.       Descarregar l’app (apareix nova icona a l’escriptori).

4.       Apareix pantalla de ‘login’ de socis.

5.       Introduir la clau de soci i el codi personal. Acceptar política legal i de privacitat.

6.       Apareix el quiosc. Es pot triar ‘seleccionar idioma’ a l’extrem superior dret.

 
Com es pot aconseguir la clau de soci i el codi personal?

La clau de soci és un número que es pot trobar en el carnet de soci i el codi personal o PIN és una clau que s’entrega en el moment de formalitzar l’alta de soci o que es pot recuperar en qualsevol moment per dues vies: els titulars poden fer-ho de manera presencial a l’OAB o a través del web del Club, accedint a l’apartat de socis, tràmits online i seguint els passos per obtenir el codi personal.

Per descarregar la revista només caldrà posar la clau i el codi una vegada, i si permetem que ens enviïn notificacions, ens enviaran una notificació ‘push’ cada vegada que hi hagi una actualització de la revista o es pugui descarregar un número nou.
 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut