Triomf a l’altre Clàssic, en el millor homenatge a La Masia

Triomf a l’altre Clàssic, en el millor homenatge a La Masia

El filial guanya al camp de l’Atlètic de Madrid en un cap de setmana en què tots els equips del planter han lluït samarretes commemoratives del 40è aniversari de La Masia

Tots els equips del planter del FC Barcelona han lluït una samarreta commemorativa dels 40 anys de La Masia en els partits del cap de setmana. Els cinc equips femenins de base no han estat l’excepció i, a més, ho han celebrat amb cinc victòries, entre les que destaca la del ‘Clàssic’ de filials.

Atlético de Madrid B – FC Barcelona B (0-1)
No va decebre les expectatives el duel de filials entre els dos equips punters a l’elit estatal en els últims anys. Com s’esperava, va ser un matx amb detalls de qualitat i equilibrat entre dos equips farcits de joves promeses. Una de les més brillants de totes, Bruna Vilamala, va ser l’autora del solitari i decisiu gol, ben entrada la segona meitat a Alcalá de Henares. Significava la segona victòria consecutiva per al conjunt dirigit per Jordi Ventura que escala fins a una meritòria segona posició a Reto Iberdrola.

Mercantil -  Juvenil (0-8)
Una nova mostra de l’inici de temporada sucós del Juvenil es va veure a Sabadell. Les d’Oscar Belis van vèncer amb autoritat i gols de Claudia Riumallo (4), Clara Rodríguez (2), Alicia Infante i Laura Mas Berenguer. És la sisena victòria en sis jornades d’un equip que ha quedat sol al capdavant de la classificació juntament amb la DAMM.

Infantil – Athletic Viladecans (9-0)
Un altre quadre que ha començat fi el curs és el que entrena Jesús López. Nova setmana, nova golejada en la Segona Divisió Infantil masculina. Totes les dianes van arribar a partir del minut 20 i van ser obra de Celia Segura (2), Noa Ortega, Emma Gálvez, Martina Pubill, Raquel Capdevila, Gadea Blanco, Andrea Cano i Raquel Díaz.

Castelldefels – Aleví E (1-3)
El que també acumula un ple de triomfs és l’equip de Pablo Álvarez, a la Segona Divisió Aleví masculina. Això sí, en aquesta ocasió va haver de remuntar un gol pràcticament a la primera jugada del partit. Abril Puigsech va empatar aviat i Daniela Teixidó i de nou Abril van culminar la remuntada.

Aleví F – Prat (4-2)
Una altra remuntada estel·lar la van firmar les més menudes a la Tercera Divisió Aleví masculina. 0-2 es van situar les visitants tot just al minut 3 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. En una reacció pletòrica, Charlotta Ohlander (2) i Paula Domínguez (2) van capgirar el marcador. Les de Jaume Comellas, amb dues victòries consecutives, han aconseguit redreçar un inici complicat de competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut