Barça Femení - Llevant: Premi a la persistència (5-0)

Barça Femení - Llevant: Premi a la persistència (5-0)

Les blaugranes sumen el sisè triomf a l'Estadi Johan Cruyff amb els gols de Graham, Alexia, el doblet de Jenni i Hamraoui

Nova victòria del Barça Femení a l'Estadi Johan Cruyff. Les blaugranes han vençut el Llevant per 5-0 gràcies als gols de Graham i Alexia de penal en el primer temps i al doblet de Jenni i el gol d'Hamraoui en els darrers tres minuts de temps reglamentari. En un partit en què les blaugranes s'han topat cinc vegades contra la fusta en el segon temps. A més, ha estat el retorn de Gemma Gili a casa després de defensar la samarreta del Barça entre el 2012 i 2019 i ha rebut una placa de mans de Maria Teixidor, la directiva responsable de la secció.

Dos dels rivals més en forma de la Primera Iberdrola s'han citat a l'Estadi Johan Cruyff. El Barça, però, ha dominat la possessió i ha creat més ocasions de perill. Mariona ho ha provat amb un xut exterior només començar el partit. Alexia també ha fet perillar la porteria de Torres amb dues clares ocasions. Cal recordar que el Llevant és el segon equip menys golejat de la competició, amb només quatre gols en contra, un més, precisament, que el Barça. La bona col·locació defensiva de les visitants ha posat contra les cordes el conjunt català. Però la persistència ha acabat rebent el seu premi.

Després d'una llarguíssima combinació, Graham ha culminat un canvi d'orientació de Leila des de l'esquerra per rematar de primeres des del segon pal i obrir la llauna. Aquest ha estat el gol més tardà del Barça Femení a l'Estadi Johan Cruyff. Fregant el descans, la noruega ha rebut una pilota a tres quarts de camp i, un cop ha entrat a l'àrea, Rocío ha comès penal sobre la 16 blaugrana. Alexia ha estat l'encarregada d'executar la pena màxima i, enganyant completament la portera rival, ha anotat el 2-0, resultat amb què tots dos equips han marxat als vestidors.

Els pals eviten la golejada

Les de Lluís Cortés han pogut ampliar la distància en el marcador en el segon temps, però els pals de la porteria ho han evitat cinc vegades. Graham, la més incisiva de l'atac blaugrana, ha enviat un xut creuat al pal dret de Torres. Jenni ho ha provat amb un globus i la pilota s'ha estavellat al travesser, Aitana ha recollit el refús i, després de perfilar-se, s'ha tornat a topar amb la fusta. Alexia també ha enviat una pilota al pal, després de recollir la pilota a l'interior de l'àrea en una successió de rematades de les locals. Hamraoui, que ha entrat en el segon temps, ho ha provat amb un xut des de llarga distància i, novament, l'esfèrica ha anat directa al travesser.

La sentència arriba a les acaballes

Quan tot semblava indicar que el 2-0 seria el resultat final, Jenni, amb un doblet, i Hamraoui, amb un gol, han certificat el definitiu 5-0 en els darrers tres minuts de temps reglamentari. D'aquesta manera, Hermoso manté el seu idil·li amb l'Estadi Johan Cruyff, on ha marcat en tots els partits de Lliga disputats que ha jugat com a local. La 10 del Barça ha tancat la golejada amb el seu segon gol aquesta temporada. Així doncs, el Barça suma la sisena victòria a la Lliga, on ja suma 20 punts. El pròxim partit de les de Lluís Cortés serà a Zubieta contra la Reial Societat.

Fitxa del partit

Barça, 5

Llevant, 0

Barça: Paños, Mapi León, Jenni Hermoso, Marta, Mariona (Candela, min 88), Alexia (Hamraoui, min 75), Patri, Leila (Falcón, min 70), Graham, Pereira i Oshoala (Aitana, min 63).

Llevant: Torres, Batlle, Gemma, Maitane (Soni, min 52), Corredera (Jucinara, min 58), Banini, Zornoza, Ivana, Eva Navarro (Esther, min 52), Rocío i Redondo (Alharilla, min 80).

Gols: 1-0, Graham (min 40); 2-0, Alexia p. (min 45); 3-0, Jenni (min 88); 4-0, Jenni (min 89); 5-0, Hamraoui (min 90).

Àrbitre: María Dolores Martínez (col·legiada murciana). Ha amonestat les visitants Ona Batlle i Rocío.

Assistència: 2.089 espectadors a l'Estadi Johan Cruyff.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut