El segon partit de la setmana, a Milà

El segon partit de la setmana, a Milà

Els blaugranes, líders en solitari a Europa després de cinc jornades, visiten l’Olimpia de Milà (20 h)

El Barça visita aquest divendres 1 de novembre, a les 20 hores i en directe per DAZN, l’AX Armani Exchange Olimpia de Milà en la que serà la sisena jornada de l’Eurolliga. Serà el segon dels tres partits que els de Pesic disputen aquesta setmana i arriba en un gran moment per als blaugranes: triomf contra el València Basket al Palau (83-77) i lideratge de la competició amb un balanç de 5-0.

El rival

Té una plantilla amb grans noms i que s’ha renovat amb figures de primer nivell. Amb Ettore Messina a la banqueta, l’Olimpia de Milà compta amb Sergio Rodríguez, Luis Scola, Jeff Brooks, Nedovic, Micov, Roll, Gudaitis, White, Tarczewski, Della Valle o Mack, entre d’altres, que són jugadors amb experiència a Europa i que també han ajudat l’equip italià a situar-se a la part alta de la taula amb un balanç de 4-1.

El Barça

Svetislav Pesic va recuperar Víctor Claver per a l’últim partit contra el València Basket i s’ha endut a Milà un total de 13 jugadors, entre ells Malcolm Delaney, que segueix recuperant-se de les seves molèsties a l’adductor i que serà dubte fins a última hora. Són baixa per al partit Pau Ribas, Heurtel i Pangos, que s’han quedat a Barcelona per seguir amb la seva recuperació. Els blaugranes volen sumar el sisè triomf del curs al Mediolanum Forum, però són conscients de la dificultat del rival.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut