Invitacions per al partit contra el Celta per als socis no abonats

Invitacions per al partit contra el Celta per als socis no abonats

Últim partit amb disponibilitat de les localitats suspeses per l’acció antifrau, què es poden sol·licitar a partir del dijous 31 d'octubre a les 10.00 h i fins al dilluns dia 4 de novembre a les 19.00 h

A partir d’aquest dijous 31 d'octubre a les 10.00 h i fins al dilluns dia 4 de novembre a les 19.00 h, els socis del FC Barcelona sense abonament al Camp Nou poden sol·licitar les seves invitacions per assistir gratuïtament al partit de Lliga que el Barça jugarà a l'Estadi davant el Celta el dissabte 9 de novembre a les 21.00 h.

Aquest serà el darrer partit en el que els socis no abonats podran disposar d'aquestes localitats corresponents als abonaments suspesos a causa de l’acció antifrau efectuada pel Club. Els socis sancionats han anat recuperant les seves localitats segons el període de sanció i després d'aquest partit davant el Celta, ja no hi haurà abonaments lliures per posar a disposició dels socis no abonats. 

Aquestes invitacions pel partit contra el Celta al Camp Nou són nominals, personals i intransferibles. En els casos de menors de 15 anys, solament podrà sol·licitar una invitació si l’adult que ostenta la seva representació i guarda legal realitza també la inscripció vinculada al menor.

Els interessats a disposar d’aquestes invitacions gratuïtes han de fer la petició a través d’un formulari que han d’omplir durant el període de sol·licitud, que acabarà el proper dilluns. A aquest formulari es podrà accedir des de l’enllaç següent.

En cas que la demanda superi la xifra d’invitacions disponibles, es farà un sorteig entre tots els socis sol·licitants.

Les invitacions s’assignaran de manera aleatòria, a través d’un sistema informàtic. Aquestes entrades seran nominals, personals i intransferibles. Els socis i sòcies agraciats que no facin ús de les seves invitacions no podran sol·licitar-ne cap més durant aquesta temporada.

El nombre d’invitacions a disposició d’aquest col·lectiu s’ha anat reduint progressivament, a mesura que els abonats sancionats han anat exhaurint el seu termini de suspensió.  

Condicions per accedir a l’estadi amb l’entrada

Els socis guanyadors rebran un correu electrònic a partir de 48 hores abans de l’inici del partit amb l’entrada gratuïta (amb la localitat ja assignada).

S’haurà d’accedir a l’estadi obligatòriament per l’accés que indiqui a l’entrada, que serà el número 4 del Gol Nord. Allà es farà un control d’identitat del soci, que haurà de mostrar el carnet de soci i el DNI o document identificatiu. 

En el cas que el soci agraciat no sigui el que accedeix a l’Estadi, es denegarà l’accés.

No s’acceptaran autoritzacions ni cessions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut