‘Matchday’, la nova sèrie documental del Barça, s’estrenarà el 29 de novembre

‘Matchday’, la nova sèrie documental del Barça, s’estrenarà el 29 de novembre

La sèrie, que constarà de vuit episodis, s’estrenarà a Europa en exclusiva a través de la plataforma VOD Rakuten TV a la seva secció AVOD (ad-supported video-on-demand)

Matchday, la nova sèrie documental que mostra el Barça des de dins com no s’havia vist mai fins ara, s’estrenarà en exclusiva a Europa a través de la plataforma VOD Rakuten TV el proper dia 29 de novembre. Per primer cop, els espectadors podran gaudir de continguts i imatges exclusives del dia a dia de la vida dels homes d’Ernesto Valverde, entre ells Leo Messi, Gerard Piqué, Marc-André ter Stegen o Luis Suárez.

La nova sèrie, que consta de vuit episodis de 45 minuts que giren al voltant de vuit partits clau disputats pels blaugranes durant la temporada 2018/19, estarà disponible a través del servei  AVOD (ad-supported video-on-demand) de Rakuten TV, a través de la seva secció free.

Narrada per l’actor John Malkovich, Matchday és una producció de Barça Studios, l’ens que centralitza la creació, producció i comercialització de tota l’oferta visual del FC Barcelona, amb la col·laboració de Rakuten, en associació amb Rakuten H Collective Studio, de Kosmos Studios i de Producciones del Barrio.

Matchday s'estrenarà el 29 de novembre.

Entre els partits clau de la temporada passada que es recolliran al llarg dels diferents episodis,  s’inclou el Clàssic, amb dos capítols que analitzen com es preparen els jugadors, com gestionen la pressió davant d’aquesta cita i com viuen els 90 minuts sobre el terreny de joc. En concret, l’episodi recull la victòria del Barça al Camp Nou per 5-1 contra el Reial Madrid, així com el partit de Copa del Rei al Santiago Bernabéu que es va tancar amb un 0-3. Així mateix, en un altre episodi, també es recull l’altra cara més amarga del joc, mostrant la decepció després de la derrota contra el Liverpool a Anfield i que va comportar l’eliminació del Barça de la Lliga de Campions. 

A més de futbol, la nova sèrie també oferirà moments del dia a dia dels jugadors amb el seu entorn més proper, com una barbacoa a casa de Suárez en companyia de Messi i Jordi Alba;  Piqué gaudint del seu temps lliure amb la seva família; Ter Stegen dissenyant la que serà la seva nova casa, o Ivan Rakitic a la cuina. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut