Tornen els internacionals…i Lozano

Tornen els internacionals…i Lozano

Andreu Plaza recupera sense problemes els internacionals brasilers i espanyols i també podrà comptar amb el capità Sergio Lozano de cara al partit de dissabte a Còrdova

El virus FIFA ha respectat aquesta vegada el Barça. Els set internacionals brasilers I espanyols –Dyego, Ferrao, Daniel, Juanjo, Boyis, Adolfo I Joselito- s’han reincorporat aquest dimarts als entrenaments amb normalitat. També ha tornat amb el grup Sergio Lozano, ja recuperat de la lesió muscular a la cuixa dreta que l’ha mantingut sis setmanes de baixa i que li ha impedit debutar a la lliga. Els internacionals espanyols tornen amb moral després d'assolir l'objectiu de classificar-se per a l'Elite Round del Pre-Mundial. Els brasilers, en canvi, no han pogut competir oficialment per la cancel·lació de la Copa Amèrica i han aprofitat el llarg viatge a Xile per disputar tres amistosos contra Xile, Perú i Colòmbia.

12 jugadors disponibles

De cara al partit contra el Còrdova, Andreu Plaza compta amb 12 efectius disponibles. Encara són baixa Esquerdinha, Marcenio i Aicardo, aquest últim en el tram final de la recuperació de la lesió al genoll dret. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut