Cinc de cinc: Primer ple de triomfs al planter femení

Cinc de cinc: Primer ple de triomfs al planter femení

Excel·leixen el Barça B i el Juvenil en un cap de setmana rodó en les categories de base

Tres setmanes, des de la posada en marxa de tots els equips del planter femení de futbol, s’ha fet esperar el primer ple de triomfs del curs. Cinc de cinc. A continuació repassem els partits d’un cap de setmana rodó:

Barça B – Oviedo Moderno (7-2)
La golejada de la jornada al grup del nord de la Reto Iberdrola va servir perquè el filial retornés al camí del triomf. I ho va fer amb una exhibició, amb remuntada inclosa. Un gol inicial de Claudia Pina va ser capgirat per les asturianes a l’equador del primer temps. Però la reacció de les de Jordi Ventura va ser formidable i abans del descans ja manaven per 3-2. En un segon temps espectacular i d’allau de joc, les locals s’acabarien imposant per 7-2. L’heroïna va ser Carla Armengol, amb un pòquer de gols, mentre que Pina va completar un doblet i Bruna Vilamala va firmar la seva primera diana a la categoria de plata, superada la llarga lesió. El Barça B ocupa una meritòria cinquena posició.

Juvenil-Espanyol (4-1)
En el primer derbi femení de la temporada al planter, les culers van vèncer amb claredat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. I això que, com el filial, es van haver de refer d’un marcador en contra (0-1, min 12). En una nova bona actuació col·lectiva, el conjunt dirigit per Oscar Belis va plasmar la seva superioritat amb els gols d’Alba Caño, Claudia Riumallo i Laia Martret (2). Era la cinquena victòria del Barça en cinc partits a la Preferent Juvenil.    

Santfeliuenc – Infantil C (0-8)
Continua el passeig triomfal del quadre entrenat per Jesús López a la Segona Divisió Infantil masculina. Novament Celia Segura va ser protagonista amb quatre gols i també van marcar Clara Serrajordi i Gadea Blanco i dos més van ser en pròpia porta. El bon inici de campionat de les blaugranes es tradueix en tres victòries en tres jornades, amb 24 dianes a favor i cap en contra.

Aleví E – Fontsanta-Fatjó (2-1)
Sofert i treballat triomf de les de Pablo Álvarez a Sant Joan Despí. En un duel de la part més alta de la classificació de la Segona Divisió Aleví masculina (els dos equips havien vençut els tres compromisos anteriors), les locals marcar distància amb un doblet de Kautar Azraf, que les visitants tant sols van poder escurçar poc després.

Martorell – Aleví F (3-6)
A la tercera va anar a la vençuda. Després de dues derrotes al començament de la Tercera Divisió Aleví masculina i de l’experiència guanyada, l’equip de Jaume Comellas –de nova creació- va sumar el seu primer triomf. Malgrat que el rival es va avançar amb un gol matiner, el Barça no es va enfonsar i va consumar una brillant remuntada, amb gols de Paula Domínguez (2), Charlotta Ohlander (2), Jana Muro i Elena Vizuete.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut