Presentat el futbol sala formatiu

Presentat el futbol sala formatiu

L’acte ha comptat la presència de Josep Maria Bartomeu, President del FC Barcelona

Dilluns a la tarda ha tingut lloc la presentació dels equips de formació del Futbol Sala Blaugrana. Aquesta és la primera presentació, a la que seguiran, en proper dies, les presentacions del bàsquet, de l’handbol i l’hoquei patins.

Josep Maria Bartomeu estava acompanyat del directiu responsable de la secció, Josep Ramon Vidal Abarca, de l’Albert Soler, de Txus Lahoz, de Jordi Torras i d’Andreu Plaza. Tots ells han pogut saludar els  joves jugadors i els tècnics, que composen les categories base del futbol sala blaugrana.

Posteriorment, i després de la fotografia de tot el grup, els jugadors i els seus familiars, presents a la grada del pavelló, han tingut una sorpresa: la presencia del capità blaugrana, Sergio Lozano que s’ha realitzat una fotografia amb tots els jugadors.

Acte seguit s’han realitzat les fotografies de cadascú dels cinc equips de la base del futsal  i mentre es realitzaven, diversos jugadors han parlat de les seves experiències a Can Barça i del fet que suposa formar part del futbol sala del Club, tot conduit per Cristina Collado de Barça TV, acompanyada de Lozano i Plaza.

Joan Redondo, de l’Aleví, ha parlat en nom dels jugadors, Txus Lahoz s’ha dirigit a nens i familiars per destacar la feina en valors i el treball que s’està realitzant, amb els joves del FC Barcelona i finalment Josep Ramon Vidal Abarca, ha clos l’acte amb el seu parlament

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut