Arrenca el Mundial sub-17 per als representants blaugranes

Arrenca el Mundial sub-17 per als representants blaugranes

Els juvenils José Martínez i Ilaix Moriba, sumats a Pedri, futura incorporació del Barça, el disputaran amb la selecció espanyola

El Mundial de futbol sub-17 dona el tret de sortida pels blaugranes convocats amb la selecció espanyola, que debutaran aquest dilluns contra la selecció argentina (21:00 hores, hora de Barcelona). Els altres dos partits de la fase de grups seran contra Tayikistan dijous (21:00 hores) i diumenge contra el Camerun (21:00 hores). És, per tant, el torn del migcampista Ilaix Moriba i el defensa José Martínez.

Tots dos jugadors disputaran per primer cop un campionat mundial amb la selecció. Ilaix no va poder sumar-se al grup que va arribar a les semifinals en el passat Europeu sub-17 per una lesió que va patir, precisament, en el procés classificatori. A més, el jugador nascut a Guinea, només té 16 anys, un menys que la majoria dels seus companys, però el seu físic, xut des de mitja distància i visió de joc fan d'ell un dels blaugranes amb més projecció de tot el planter. Per altra banda, Martínez ha passat per totes les categories del futbol formatiu fins arribar al Juvenil A. Pot jugar des del lateral esquerre o com a central i destaca per la seva sortida de pilota i les passades entre línies.

Pedri, blaugrana a partir de la pròxima temporada

El Barça i Les Palmes van arribar a un acord pel traspàs del Pedri a partir de l'1 de juliol del 2020 a raó de 5 milions d'euros. El Barça, amb el seu fitxatge, s'ha assegurat un dels jugadors més prometedors del panorama actual. Amb només 16 anys, ja és un fix en les alineacions del primer equip a la Segona Divisió. Amb el conjunt canari ja ha disputat deu partits aquesta temporada en què ha anotat tres gols i ha servit tres assistències.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut