Leo Messi: “He après a llegir millor els partits”

Leo Messi: “He après a llegir millor els partits”

El crac argentí ha reconegut, en una entrevista a TyC Sports, que ha anat creixent al llarg de la seva carrera i sap on i quan participar als partits per ser efectiu i determinant

Leo Messi ha concedit una entrevista a TyC Sports, on ha parlat extensament de la seva carrera esportiva. El crac argentí, que recentment ha recollit la seva sisena Bota d’Or, tot i ser el màxim golejador de la història del FC Barcelona i l’Argentina ha confessat que no se sent “un golejador nat”. I ha assegurat que amb el pas del temps ha millorat en aspectes del joc: “He après a llegir millors els partits, en quin moment i on haig de ser efectiu i determinant i tot això ho he anat guanyant amb el pas del temps”.

El 10 blaugrana ha reconegut que no viu del gol: “No soc un golejador típic, m’agrada més arribar des del darrere, estar més en contacte amb la pilota i crear. També m’agrada arribar i fer gols, però jo no visc d’això”. I ha afegit: “Si passo molta estona sense tocar la pilota me’n vaig del partit i prefereixo estar a prop sempre”.

mini_2019-10-07 OTRO BARCELONA-SEVILLA 14



En aquest sentit, Messi ha confessat també com ha canviat la seva manera d’entendre el futbol a dins del terreny de joc: “He après a regular-me a dins del partit i esperar el meu moment. Hi ha moments on no haig d’entrar i espero que arribi el moment més adequat per intentar, aleshores, fer aquí el desgast físic. “He anat creixent amb el pas del temps”, ha remarcat un Leo Messi que ha parlat també dels temes següents:

El seu millor gol amb el Barça

“Per mi va ser el que vaig marcar a Roma en la final de la Champions del 2009 contra el Manchester United. Per a mi, els gols més que bonics són importants. I aquell va ser a una final de la Champions i significava tancar el cercle amb Guardiola d’aquell primer any guanyant el triplet, una cosa que no havíem aconseguit mai. Aquell gol va arrodonir un partit espectacular.

Relació amb el Kun i Luis Suárez

“Conec el Kun des dels 17 anys i tenim una relació espectacular. Tot i que no convivim tenim una amistat molt forta. Amb Suárez ens coneixem des de fa cinc anys i estem tot el dia junts i el fet de viure el dia a dia, fa que tinguem una relació molt forta”.

Els millors moments amb l’Argentina

“El Mundial del 2014 va ser una de les millors èpoques per a mi a la selecció. Teníem un grup espectacular i teníem Sabella d’entrenador. Gaudíem del dia a dia. Vam arribar a la final del Mundial que no és poc. I el camí fins a la final vam gaudir molt. Perquè al futbol no tot és guanyar. És evident que guanyar és important, però també ho és el recorregut”.“No canviaria res de la meva carrera esportiva per ser campió del món. És el que m’ha tocat. Hem jugat finals de la Copa Amèrica, del Mundial. No tot passa per guanyar. Hi hem estat molt a prop, però no em puc queixar de tot el que tinc i he aconseguit. 

Messi jugada Argentina

Una nova selecció

“Crec que durant la Copa Amèrica d’aquest estiu es va anar creixent moltíssim. En aquests partits amistosos no hi he pogut ser per la sanció, però els vaig veure i han aparegut nois joves i l’equip està ben reforçat. Hem d’aprofitar que la propera Copa Amèrica és a l’Argentina”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut