Visita a Saragossa per tancar la setmana

Visita a Saragossa per tancar la setmana

Els blaugranes busquen sumar la cinquena victòria del curs a la Lliga Endesa

El Barça visita aquest diumenge, a les 18.30 h i en directe per #Vamos de Movistar (Dial 8), el Casademont Saragossa en la que serà la sisena jornada de la Lliga Endesa. Tots dos equips tenen el mateix balanç de victòries i derrotes (4-1) i, per tant, es preveu un duel molt igualat entre dos equips que la temporada passada es van veure les cares a les semifinals del play-off.

El rival

Es troba en un gran moment de forma, amb quatre triomfs en cinc partits, i té en els exteriors Seeley i Benzing (14,4 i 12,8) els seus màxims anotadors. Jugadors com Alocén, Brussino, Justiz, San Miguel, Radovic, Barreiro, Fran Vázquez, Hlinasson o Krejci poden sobresortir en qualsevol moment i caldrà estar concentrat els 40 minuts per poder vèncer al pavelló Príncipe Felipe l’equip que entrena Porfi Fisac.

El Barça

Arriba a la cita en un bon moment de forma, després de vèncer a la sempre difícil pista de l’Estrella Roja de Belgrad (65-73), però conscient de la dificultat del partit a Saragossa, un rival que aquest curs no ha perdut a casa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut