15 partits en 46 dies en tornar de l’aturada

15 partits en 46 dies en tornar de l’aturada

En cas de confirmar-se la classificació per a la Copa Asobal, el Barça disputarà una mitjana d’un partit cada tres dies entre la propera setmana i l’aturada de Nadal

El Barça tornarà a l’activitat el proper dilluns després d’una setmana d’aturada internacional, i ho farà preparat per a una marató de partits d’aquí a final d’any. Si es compleixen les previsions i s’aconsegueix la classificació per a la Copa Asobal (el Barça és líder de la Lliga amb 14 punts), el conjunt de Xavi Pascual haurà de disputar entre 14 i 15 partits en 46 dies, depenent del resultat en la hipotètica semifinal de Copa Asobal, competició que es disputarà el cap de setmana del 14 i 15 de desembre a Valladolid.

El primer partit d’aquesta marató de final d’any serà el proper dimecres 30 (19 h) a la pista del Flensburg-Handewitt, partit per al qual l’equip es prepararà a partir del dilluns a terres alemanyes. Dos dies després, i sense passar per Barcelona, els culers visitaran la pista del Logronyo La Rioja en la jornada 8 de la Lliga Asobal. En total, el Barça disputarà cinc partits més de Lliga de Campions (dos contra el Flensburg, dos contra l’Aalborg danès i un altre contra el PSG) i vuit de Lliga Asobal.

Completar la marató de 15 partits dependrà de la Copa Asobal. Actualment el Barça és el millor situat per confirmar aviat la presència en la competició que es disputarà a Valladolid, ja que és líder en solitari amb els 14 punts possibles. Amb set jornades disputades, el Liberbank Conca, l’Abanca Ademar Lleó i el Bidasoa Irun completarien el cap de setmana que tancarà les competicions de clubs el 2019, però altres equips lluiten per entrar en les primeres quatre posicions.

L’objectiu dels blaugrana serà acabar l’any mantenint el liderat tant a la Lliga com a la Champions, on encapçalen el grup A empatat amb el PSG i l’Aalborg amb vuit punts. Amb una mitjana prevista d’un partit cada tres dies, el Barça tancarà el 2019 abans que les competicions s’aturin per a la disputa de l’Europeu de seleccions, que tindrà com a seus Àustria, Noruega i Suècia, entre el 9 i el 26 de gener del 2020.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut