Sergio Lozano exerceix d’assessor de la Barça Academy de Futsal

Sergio Lozano exerceix d’assessor de la Barça Academy de Futsal

El capità del primer equip visita les instal·lacions de l’escola a NFEC per saludar i entrenar-se amb els alumnes inscrits

Sergio Lozano té una doble vida al Barça. És el capità i jugador franquícia del primer equip, on té contracte fins al 2024. Però també fa d’assessor de la Barça Academy de Futsal, que ha arrancat amb èxit aquesta temporada i ja compta amb un centenar d’inscrits.

Visita a les instal·lacions d’INEFC

Sergio Lozano va acudir presencialment a les instal·lacions de la Barça Academy de Futsal a INEFC Barcelona per saludar i entrenar-se amb els alumnes inscrits. En total, un centenar de nens i nenes d’edats compreses entre els 6 i els 12 anys. Alumnes que s’entrenen dos dies per setmana i competeixen els diumenges a la Ciutat Esportiva. I tot sota el paraigua de la filosofia i els valors de la marca Barça.

Declaracions de Sergio Lozano

“És una feina que gaudeixo molt, la nostra principal missió és que els nens s’ho passin bé i gaudeixin del futbol sala, que tinguin la curiositat de venir a entrenar i d’aprendre, i intento ajudar en tot el que puc”, explica Lozano. “Els nens aprenen a treballar en equip i a ser respectuosos amb el rival, i amb l’afegit que el futbol sala és un esport que afavoreix que els nens tinguin un contacte constant amb la pilota i participin del joc”, explica el capità del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut