Slavia de Praga - Juvenil A: Resurrecció europea a Praga (0-4)

Els culers aconsegueixen la primera victòria a la Youth League amb una golejada construïda a la segona part

Renaixement barcelonista a Praga. Els de Franc Artiga golegen l’Slavia de Praga (0-4) i sumen els primers tres punts a la Youth League. A la jornada 3 d’aquesta competició europea, els culers s’han endut el triomf gràcies al doblet de Konrad de la Fuente i als gols de Nils Mortimer i Jaume Jardí. Una festivitat golejadora que ha arribat en una segona meitat de clar domini culer al Horni Pocernice.

Possessió i ocasions culers. Els de Franc Artiga han sortit amb actitud dominadora al Horni Pocernice. Poc s’albirava la falta d’idees instaurada en els següents compassos. Nils, Konrad de la Fuente i Nico González han materialitzat amb xuts la superioritat barcelonista. Ara bé, l’espessor de la boira alta de Praga també s’ha encomanat als llançaments.

Així mateix, la preponderància inicial del Juvenil A culer s’ha anat esvaint amb l’evolució de la primera part. En conseqüència, ha aflorat un context d’igualtat que s’ha emmirallat en l’electrònic dels primers 45 minuts. Un resultat que podria haver estat sacsejat per l’Slavia i pel Barça. Els porters, Arnau Tenas i Markovic, i la falta d’encert de Silva han mantingut la tranquil·litat del 0-0.

Els culers desperten l’electrònic

Konrad, el culer més actiu des del primer xiulet, Nils Mortimer i Jaume Jardí han pertorbat la calma golejadora. L’estatunidenc ha agafat la pilota i no l’ha deixat fins a enviar-la al fons de la xarxa; ha estat igual els rivals que li han sortit al pas. De la mateixa manera, ha succeït en la segona i en la tercera diana barcelonistes. Ara bé, aquesta vegada, unes possessions corals, iniciades des del porter i des dels defensors, han desembocat en el gol del davanter i de l’extrem culers.

Amb l’Slavia desencaixat, els de Franc Artiga han situat el 0-4. Altre cop, Konrad de la Fuente ha estat l’autor de la festivitat barcelonista. Una celebració que s’ha estès més enllà. Perquè el Juvenil A barcelonista ha sumat els tres primers punts d’aquesta Youth League. Ara, és tercer del grup F amb els mateixos punts que l’Slavia i el Dortmund, aquest amb un partit menys. Després de l’alegria d’aquesta golejada europea, el diumenge 27 d’octubre els culers tornen a la realitat lliguera contra l’Ebro.

Fitxa del partit

Slavia de Praga, 0
Juvenil A, 4

Slavia de Praga: Markovic, Doudêra, Matys, Zinhasovič, Kosek, Červ, Křišťan, Vanêk (Langhamer, min. 65), Silva (Janoušek, min. 65), Zeronik (Alijagić, min. 78) i Toula (Kneifel, min. 78)
Juvenil A: Arnau Tenas, Rosanas (Altimira, min. 76), Xavier Mbuyamba, Mika, Balde (Igor, min. 67), Álvaro Sanz (Álex Rico, min. 67), Jaume Jardí (Barry, min. 67), Antonio Jesús, Nils, Nico i Konrad (Puig, min. 81)

Gols: 0-1, Konrad (min. 47); 0-2, Nils Mortimer (min. 51); 0-3, Jaume Jardí (min. 60); 0-4, Konrad (min. 74)

Àrbitre: Donatas Rumšas. Ha amonestat amb targeta groga els locals Křišťan (min. 54), Kosek (min. 57) i Červ (min. 76) i els visitants Sergi Rosanas (min. 23) i Álvaro Sanz (min. 50)