Cinc anys del debut de Suárez al Bernabéu

Cinc anys del debut de Suárez al Bernabéu

El davanter uruguaià ha marcat 184 gols i ha aixecat 13 títols com a blaugrana en aquests cinc anys

25 d’octubre del 2014, Reial Madrid-Barça al Santiago Bernabéu. Des de llavors Luis Suárez no ha parat de batre rècords i escriure pàgines en la història del Club. Sense anar més enllà el dissabte a Ipurua contra l’Eibar l’uruguaià va convertir-se en el quart màxim realitzador del Barça en igualar els 184 gols de Samitier.

184 gols en 257 partits

Parlar de Suárez és sinònim de lluita, entrega i gol. I és que el de Salto acumula 184 dianes en els 257 partits oficials que ha disputat amb el FC Barcelona. Especialment golejador va ser el curs 2015/16, amb 59 dianes. Unes xifres que li van servir a Suárez per guanyar el Pitxitxi com a màxim realitzador de la Lliga - 40 dianes a la competició domèstica- i la seva segona Bota d’Or, després de l’aconseguida a la temporada 2013/14 amb el Liverpool.

Per equips, el conjunt a qui més gols li ha marcat el 9 culer és el València -12 gols-, seguit del Sevilla i Reial Madrid, amb 11 respectivament. Els registres golejadors de l’uruguaià el situen com a tercer màxim realitzador estranger blaugrana, a tan sols 10 dianes dels 194 de Kubala. Molt més lluny li queden els 605 gols de Leo Messi.

13 títols com a blaugrana

Les vitrines del futbolista uruguaià només han fet que ampliar-se amb els títols que ha aixecat com a barcelonista. Un palmarès d’autèntic crac mundial el que ha aconseguit al Camp Nou: 4 Lligues, 1 Champions, 4 Copes del Rei, 1 Supercopa d’Europa, 1 Mundial de Clubs i 2 Supercopes d’Espanya. 13 trofeus que acrediten l’èxit de Suárez al Barça, una unió total.

Luis Suárez suma 13 títols com a culer MIGUEL RUIZ-FCB

Connexió letal amb Messi: 72 gols

Si hi ha un jugador en el terreny de joc amb qui Luis Suárez s’ha associat a la perfecció és Leo Messi. I és que el crac argentí ha fet fins a 31 passades de gol al davanter uruguaià. Per la seva part, Suárez ha assistit el 10 culer en 41 ocasions. Una connexió letal que s’uneix més enllà dels terrenys de joc i que ha donat 72 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut