Barça – PSG: L’espectacle se cita al Palau

Barça – PSG: L’espectacle se cita al Palau

Blaugranes i parisencs, ambdós favorits un any més al títol de la Champions, s’enfronten aquest dissabte (20 hores, Esport3) en un duel d’alt voltatge i retrobament amb sis exculers

Un dels millors partits possibles de l’handbol mundial tindrà lloc aquest dissabte (20 hores, Esport3) al Palau Blaugrana. El Barça i el París Saint-Germain se citen en la cinquena jornada de la fase de grups de la VELUX EHF Champions League en un duel d’alt voltatge que, a més, suposarà el retrobament de l’afició culer amb sis exjugadors del Barça. Dos equips cridats a lluitar pel títol a final de temporada que primer han d’enfrontar-se per estar a la part alta del grup A.

El PSG arribarà al partit amb un ple de triomfs fins ara, després de guanyar els quatre partits que ha disputat. El Barça, per la seva part, encadena tres victòries consecutives després de la derrota inicial a la pista del Pick-Szeged. Dues trajectòries similars que situen els dos equips provisionalment en la primera i la tercera posició de grup, respectivament.

Condicionants a un gran partit

A més de ser un partidàs d’handbol, el Barça – PSG suposarà el retorn al Palau Blaugrana de sis jugadors amb passat culer. Viran Morros, Nikola Karabatic, Kamil Syprzak, Gudjon Valur Sigurdsson, Rodrigo Corrales i Mikkel Hansen es veuran les cares amb l’equip que van defensar anys enrere. L’equip francès ha hagut de modificar el seu pla de viatge per la vaga general convocada aquest divendres a Catalunya, i finalment viatja a Barcelona el mateix dia de partit.

El Barça, per la seva banda, va fer l’últim entrenament previ per acabar de preparar els últims detalls del partit. El dia abans, Dika Mem i Xavi Pascual havien atès els mitjans per valorar el duel contra el PSG. Tots dos van coincidir a destacar el potencial del rival, la importància de sumar els dos punts a casa i la necessitat d’un Palau que ajudi l’equip en els moments complicats.

El Barça – PSG arriba tres anys després del darrer precedent. Per trobar l’última visita del conjunt de la capital francesa cal remuntar-se a la novena jornada de la fase de grups de la temporada 2016/17. En aquella ocasió, els blaugranes es van imposar per 35-32 i, uns mesos més tard, tots dos equips van acabar arribant a la Final Four. Tres anys després es tornen a enfrontar amb molts canvis als dos equips.

S'espera que el Palau Blaugrana presenti un gran ambient, i per donar la benvinguda als jugadors l'afició presentarà un mosaic que combinarà els colors blau i grana i la senyera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut