Comunicat del FC Barcelona

Comunicat del FC Barcelona

Davant l’ajornament del partit contra el Reial Madrid, decretat pel Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), el FC Barcelona manifesta que:

- Ahir dijous el Club va traslladar al Comitè de Competició de l’RFEF la seva negativa a jugar el partit a l’Estadi Santiago Bernabéu, tal com havia proposat la Lliga de Futbol Professional.

- El desig del Club hauria estat jugar el Clàssic al Camp Nou el dia 26, tal com estava previst, i així es va comunicar en l’escrit d’al·legacions presentat al Comitè.

- El Club té una confiança absoluta en l’actitud cívica i pacífica de la seva massa social, que sempre s’expressa al Camp Nou de manera exemplar.

- Rebuda la resolució del Comitè de Competició de l'RFEF d’ajornar definitivament el partit al·legant “circumstàncies excepcionals”, i atès que estableix que els clubs acordin una nova data per a la celebració del partit abans de dilluns, el Club proposarà la data del 18 de desembre. 

- El Club lamenta les molèsties que aquest ajornament pugui ocasionar a socis, penyistes i aficionats i informa que ja ha activat els procediments necessaris per retornar els diners de les entrades adquirides, a partir de dilluns.

Barcelona, ​​18 d'octubre del 2019

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut