Entrenament a Vitòria

Entrenament a Vitòria

Els jugadors convocats s’han entrenat a la Ciutat Esportiva del CD Alabès i Umtiti i Junior Firpo han rebut l’alta mèdica

Últim entrenament abans d’enfrontar-se a l’Eibar. Els jugadors convocats per Ernesto Valverde per afrontar el duel d’Ipurua (dissabte 19 a les 13 hores) s’han exercitat aquest divendres al matí per acabar de preparar el duel corresponent a la 9a jornada de Lliga. Una sessió, però, que ha estat diferent de les habituals: els culers han entrenat a Vitòria, a la Ciutat Esportiva del CD Alabès, on acostuma a entrenar el primer equip i on juguen les categories inferiors del club basc.

L’expedició blaugrana, que va viatjar a Vitòria dijous al vespre després de finalitzar l’entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, ha entrenat a poc més de 60 kilòmetres d’Ipurua, on dissabte els de Valverde buscaran seguir amb la bona dinàmica de triomfs que acumulen des d’abans de l’atura per seleccions.

Altes mèdiques per Umtiti i Junior

A més, en acabar l’entrenament, els defenses Samuel Umtiti i Junior Firpo han rebut l’alta mèdica i per tant, estan disponibles per al partit contra l’Eibar. Cal recordar que Valverde ha convocat a un total de 22 futbolistes dels quals haurà de descartar-ne a quatre abans del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut