La convocatòria per a Eibar

La convocatòria per a Eibar

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 22 jugadors citats per afrontar la novena jornada de Lliga a Ipurua (13 hores)

El Barça es desplaça a Eibar per disputar la jornada 9 de la Lliga. Després de l’aturada de seleccions, els d’Ernesto Valverde buscaran seguir amb la ratxa de victòries. Per a aquest matx, que es disputarà a les 13 hores, el preparador culer ha facilitat aquest dijous la llista de 22 convocats.

Així doncs, per a l’Eibar-Barça, el tècnic blaugrana ha decidit convocar Ter Stegen, N. Semedo, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Wague, Griezmann, Jordi Alba, Aleñá, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, C. Pérez, Ansu Fati i Arnau Tenas. Val a dir que Junior i Umtiti viatgen sense l'alta mèdica. Queden fora per sanció Piqué i O. Dembélé.

Ansu Fati i Sergio, a la sessió d’aquest dijous

Aquesta tarda els d’Ernesto Valverde s’han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb dues novetats. Els últims dos internacionals, Ansu Fati i Sergio Busquets, s’han incorporat als entrenaments. A més, també han format part d’aquesta sessió els jugadors del Barça B Iñaki Peña i Carles Pérez. Rakitic s’ha absentat amb permís del tècnic culer; al matí havia realitzat un entrenament en solitari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut