Eibar - Barça: Toca seguir amb la imbatibilitat

Eibar - Barça: Toca seguir amb la imbatibilitat

Els culers reprenen el camí de la Lliga a Ipurua, estadi forà on es mantenen invictes

Imbatibilitat. La paraula que sobrevola aquest Eibar-Barça (13 hores, Movistar LaLiga) de la jornada 9 de la Lliga. No solament perquè els culers busquen acumular la cinquena victòria consecutiva en el torneig regular, sinó perquè també mai han sortit derrotats d’Ipurua -que estrena gespa.

Així doncs, després de l’aturada de seleccions, els barcelonistes reprendran la competició de clubs amb el triomf entre cella i cella. L’objectiu és seguir mantenint-se al capdamunt de la classificació de Lliga. Ara bé, serà una visita complicada davant un sempre combatiu Eibar.

El rival

Entrenador: José Luis Mendilibar.

Màxim golejador: En aquest inici de temporada a la Lliga, encapçala aquesta classificació el xilè Orellana. Amb tres dianes comanda aquesta estadística en solitari en un equip que té bastant repartits els 10 gols que ha marcat en aquesta edició.

Classificació: Suma 9 punts en vuit jornades, després de dues victòries, tres empats i tres derrotes. La diferència de gols que ha registrat fins ara és zero. Perquè en duen 10 a favor i 10 en contra.

Com arriba: També busca la cinquena victòria consecutiva. Els de Mendilibar han encadenat les darreres quatre jornades de Lliga sense conèixer la derrota: dos empats i dues victòries.

Els precedents

- D’ençà que l’Eibar és equip de Primera Divisió, el curs 2014/15, el Barça mai ha perdut a Ipurua. Quatre triomfs i un empat, el de la temporada passada.

- Els barcelonistes sempre han marcat a la casa dels Armeros: 14 dianes en els anteriors cinc precedents. A més, els locals només han perforat la porteria culer en un sol partit; ho van fer en dues ocasions en l’empat del curs passat (2-2).

- El recent Bota d’Or, Leo Messi, és el màxim golejador dels Eibar-Barça. Les set dianes de l’astre argentí són perseguides per les quatre de Luis Suárez. A més a més, el 10 del FC Barcelona és el principal botxí de l’Eibar, ja que els ha marcat 15 dianes, més que cap altre jugador.

- Com a entrenador, Valverde només ha perdut un cop. Va ser la temporada 2015/16, quan era tècnic de l’Athletic Club.

La convocatòria de Valverde

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar Ter Stegen, N. Semedo, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Wague, Griezmann, Jordi Alba, Aleñá, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, C. Pérez, Ansu Fati i Arnau Tenas. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut