Vidal i Orellana es retroben a Ipurua

Vidal i Orellana es retroben a Ipurua

Després d’haver coincidit a la selecció xilena en l’aturada internacional, els dos companys de selecció es veuran les cares a l’Eibar-Barça del proper dissabte (13.00 hores)

Després d’una nova aturada de seleccions, aquest cap de setmana torna el futbol de clubs i amb ell, torna la Lliga. El FC Barcelona visitarà l’Eibar en la 9a jornada del campionat lliguer (dissabte 19, 13 hores) a Ipurua, un estadi que històricament sempre se li ha donat bé als culers: quatre victòries i un empat en les cinc visites anteriors.

Un partit que serà especial per a Arturo Vidal i Fabián Orellana, companys durant aquests dies d’aturada internacional i que seran rivals dissabte. Els dos jugadors xilens van estar convocats -com és habitual- per la Roja, sent titulars tots dos en l’empat davant Colòmbia (0-0), mentre que Orellana no va jugar en el triomf davant Guinea (3-2), on Arturo va disputar els 90 minuts i va marcar de penal.

Tots dos han coincidit diverses vegades amb la selecció, concretament des del 2009. Més d’una dècada compartint selecció, on es van proclamar junts campions d’Amèrica el 2016 (Arturo Vidal també va guanyar la Copa Amèrica del 2015) i on han coincidit sobre la gespa en diversos partits des de llavors.

Rivals des del 2007

Però també han estat rivals anteriorment. No serà el primer cop que els dos companys de selecció s’enfrontin cara a cara a la Lliga: El curs passat tots dos van disputar els duels de Lliga entre Barça i Eibar. Al Camp Nou, els barcelonistes van vèncer per 3-0, mentre que a Ipurua el duel va finalitzar amb empat (2-2). Tot i així, el primer cara a cara entre tots dos data de molt més enllà: Fa més de 12 anys, Vidal (Colo-Colo) i Orellana (Audax Italiano) es veurien les cares a Xile. Va ser el 20 de maig del 2007, a l’Apertura, on el conjunt d’Orellana -que va entrar al minut 75- va guanyar per 1-0 en un duel que Arturo Vidal va disputar els 90 minuts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut