El Barça s’imposa al Mediterraneo i suma la segona victòria

Els homes de Freddy Mosquera van superar als de Castelló i segueixen invictes a la Superlliga 2

El Barça Voleibol segueix intractable a la lliga. Els blaugrana van superar aquest cap de setmana al Mediterraneo de Castelló per tres sets a zero i segueixen sense cedir cap set després de dues jornades.

Per la via ràpida

El homes sota les ordres de Freddy Mosquera van haver de treballar de valent en el primer set per situar-se amb avantatge en el marcador. El 25-18 de la primera mànega va desinflar als visitants que en el segon parcial van caure per un clar 25-10.

Ja en l’últim set, el Barça va tornar a imposar-se sense masses problemes, tancant el set i el partit amb un 25-20.

Líders de la Superlliga 2

Aquesta victòria per 3-0 situa al Barça com a líder de la Superlliga dos amb sis punts de sis possibles. A més, els blaugrana segueixen sense cedir cap set després de dues jornades.

El femení cau en l'estrena

D'altra banda, el voleibol femení del Barça va acabar caient davant l'Haro Rioja per 0-3, en un partit igualat en el primer i en el tercer set, però en el qual el Barça va fallar en els moments decisius. Les blaugrana visitaran la próxima jornada al Algar Surmenor.