El voleibol femení enceta temporada nova

El voleibol femení enceta temporada nova

Un equip completament renovat i rejovenit haurà de competir a la Lliga Iberdola amb objectius diferents als de la passada campanya

“Fer pinya serà la clau perquè aquest equip pugui funcionar”. Són les paraules de la capitana del Barça Voleibol femení, Anna Grima, qui ha explicat que el nou Barça és “un equip completament nou, amb moltes jugadores de la cantera i que té un gran repte per davant”. 

Grima ha assegurat en la prèvia del partit de diumenge (16h) davant el Haro Rioja Volley -l’estrena a la lliga-, que s’està treballant molt la dinàmica de grup, “abans de cada entrenament parlem de com volem que sigui l’entrenament a nivell d’actitud i d’intensitat, perquè és important que totes ens sentim com un sol equip”, afirma la blaugrana.

La joventut: el temor i l’esperança al mateix temps

En relació al nou equip, el qual s’ha nodrit especialment de jugadores del juvenil, la capitana no ha amagat la seva preocupació per la inexperiència en la màxima competició, però al mateix temps creu que “és una oportunitat perquè si mantenim les ganes i l’energia que portem tenim molt de camí per recórrer”. 

Una altra de les novetats es troba a la banqueta del Barça. Enguany el tècnic culer serà Brandoa Da Matta Gylton. Un entrenador que “ens està fent jugar de forma molt diferent a l’any passat, amb molt de ritme, moltes més variacions que fan més interessant el joc però també més complex”, afirma la número dos blaugrana. Així i tot, la capitana del Barça es mostra optimista, especialment per l’energia positiva que el tècnic brasiler aporta a la plantilla i perquè “tot i que necessitarem temps per adaptar-nos, pot portar-nos bons resultats”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut