10 dades que cal saber del Clàssic

10 dades que cal saber del Clàssic

Repàs estadístic de FC Barcelona i Reial Madrid a falta de 15 dies per al partit al Camp Nou

Invictes al Camp Nou

El Barça compta els seus partits com a local per victòries en el que va de temporada, quatre de Lliga i un de Champions: Betis (5-2), València (5-2), Vila-real (2-1), Inter de Milà (2-1) i Sevilla (4-0).

Màxims golejadors

Els blaugranes són l’equip amb més gols de la competició domèstica, amb 20 dianes. El segueixen el Vila-real (19) i el Reial Madrid (16).

El Camp Nou, un fortí - MIGUEL RUIZ-FCB

Els blancs, sense derrotes a la Lliga

El Reial Madrid és l’únic conjunt de la Lliga que encara no coneix la derrota, amb cinc victòries i tres empats en vuit jornades.

Domini blaugrana de la possessió

El Barça lidera el rànquing de la possessió de pilota, amb una mitjana del 66,08%. Unes xifres bastant superiors a la resta de rivals i al conjunt madridista, segon classificat en aquest aspecte amb 55,92%.

Arthur i Carvajal, màxims assistents

El migcampista blaugrana i el defensa blanc es troben en una llarga de llista dels màxims assistents de Lliga, amb tres passades de gol entre les quals també figuren Ander Capa, Portu, Ángel Montoro, Rodrigo Moreno i Santi Cazorla.

Arthur en un partit d'aquesta temporada al Camp Nou - VÍCTOR SALGADO-FCB

Casemiro: màxim recuperador

Després dels vuit partits disputats en la competició domèstica, Casemiro és el jugador que acumula més pilotes recuperades, amb 56. El primer blaugrana és Gerard Piqué, amb 51.

Màxima eficàcia en les passades

Els d’Ernesto Valverde són l’equip de la Lliga que intenta i alhora completa més passades bones. De les 5.281 passades intentades els culers n’han completat 4651.

Piqué i Lenglet, líders en passades completades

Els dos centrals blaugrana són els futbolistes que més passades han generat en el que va de la competició domèstica, amb 587 Piqué i 559 el defensa francès.

Piqué i Lenglet en un entrenament d'aquesta temporada - MIGUEL RUIZ-FCB

El Madrid, el que més remata

Els homes de Zidane lideren la classificació de rematades amb 134, de les quals 52 han estat a porteria. Pel que fa als culers, n’han aconseguit 97 en total i 42 entre els tres pals.

Benzema, qui més busca la porteria rival

Amb 12 rematades a porteria, el davanter francès és qui lidera la classificació de més rematades a porteria. El culer més destacat en aquest aspecte, Luis Suárez, n’acumula vuit.

*Dades proveïdes per OPTA

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut