Barcelona acull l’estrena mundial de ‘Messi10’

Barcelona acull l’estrena mundial de ‘Messi10’

L’espectacle del ‘Cirque du Soleil’ sobre Leo Messi ha viscut la seva ‘premiére’ aquest dijous al Parc del Fòrum

El gran espectacle sobre Leo Messi ja és una realitat. Aquest dijous s'ha celebrat a Barcelona l'estrena mundial de 'Messi10', el show del 'Cirque du Soleil' sobre l'astre argentí. La 'premiére' ha tingut lloc al Parc del Fòrum i ha comptat amb una nombrosa representació de personalitats de diversos sectors.

Com no podia ser d’una altra manera, Leo Messi ha estat present en aquesta estrena, mentre que per part de la directiva blaugrana han assistit el president Josep Maria Bartomeu, el vicepresident tercer Jordi Moix, els directius Joan Bladé, Javier Bordas, Pau Vilanova, Jordi Calsamiglia, Emili Rousaud, Oriol Tomàs, Xavier Vilajoana, Marta Plana i Jordi Argemí, la secretària de la Junta, Maria Teixidor, el responsable de l'Àrea Comercial, Josep Pont, la Delegada de Cultura de la Junta Directiva, Teresa Basilio, i el CEO Òscar Grau.

L’espectacle ha tingut lloc a les 21 hores, però abans els convidats esmentats han passat per la catifa vermella, juntament amb altres jugadors culers com Ansu Fati, així com diverses personalitats com els cantants Carlos Vives, Dani Martín, Paulo Londra i Nicky Jam, actors com Santi Millán i Paz Vega, humoristes com Carlos Latre i Manel Fuentes o esportistes com Gemma Mengual, a més de l’exblaugrana José Manuel Pinto, entre molts d’altres.

Cal recordar que aquest espectacle durarà fins el proper mes de gener del 2020 i, un cop acabi a Barcelona, es traslladarà a l’Argentina. L’espectacle té una durada de 90 minuts repartits en dues parts de 45, igual que un partit de futbol. A més, l’escenari representa un camp de futbol. L’espectacle compta amb diverses disciplines acrobàtiques, amb vídeos de moments mítics de l’argentí i també amb la col·laboració del propi Leo Messi, que ha rodat imatges exclusives per a l’espectacle.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut