Ter Stegen arriba als 200 partits amb el FC Barcelona

Ter Stegen arriba als 200 partits amb el FC Barcelona

El porter alemany, que va aterrar l’estiu del 2014 al club blaugrana, celebra la xifra bicentenària davant el Sevilla

La porteria del FC Barcelona té un bicentenari sota els pals. Marc-André ter Stegen, que va arribar al Club l’estiu del 2014, ha assolit la xifra dels 200 partits amb el Barça davant el Sevilla. I ho ha fet deixant la porteria a zero en la golejada dels blaugranes per 4-0. El porter alemany, amb 13 títols al seu palmarès, és un jugador consagrat al Club i estimat per l’afició.

Després que en les seves dues primeres temporades fos el porter de la Lliga de Campions i la Copa del Rei perquè Claudio Bravo era qui disputava la Lliga, l’alemany es va convertir en l’amo i senyor de la porteria del Camp Nou a partir de la 2016/17 i, des d’aleshores, ha assolit unes grans xifres amb grans actuacions.

Finalista al premi The Best 2019 que atorga la Fifa, Ter Stegen s’ha erigit com un dels millors porters de la història blaugrana i no només se situa com el desè porter amb més partits del FC Barcelona, sinó que també entra en el top10 de porters que assoleixen els 200 partits de blaugrana. Valdés (535), Zubizarreta (410), Ramallets (384), Sadurní (331), Artola (309), Reina (288), Nogués (285), Velasco (268) i Urruti (230) són els porters que encara han jugat més partits que l’actual porter blaugrana.

Ter Stegen, que està disputant la seva sisena temporada amb el Barça, ha començat el curs a molt bon nivell, fent grans aturades com la del penal al Westfalenstadion en la primera jornada de la Lliga de Campions davant el Borussia de Dortmund.

I, fins i tot, la seva habilitat amb el joc de peus li ha servit per ser capaç de ser el primer porter de la història blaugrana en el segle XXI a fer una assistència de gol. Els límits de Ter Stegen semblen no tenir aturador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut