Comencen guanyant

El Barça de bàsquet femení s’imposa a Granada i comença la Lliga Femenina 2 amb victòria

El conjunt d’Isaac Fernández va superar, aquest dissabte, el Grupo Hafesa Raca Granada per 68-82 en la primera jornada de la Lliga Femenina 2. Les blaugranes van començar el partit amb encert de cara a cistella i van poder construir un avantatge de 10 punts a dos minuts per al final del primer període (13-23).

A l’inici del segon parcial les granadines van reaccionar per tornar a situar-se a tres punts (20-23), però, de nou, el Barça va tornar a prémer l’accelerador per mantenir sempre l’avantatge en el marcador. Al descans, les catalanes guanyaven per 35-41.

Després del pas pels vestidors, les locals van tornar a posar les coses difícils per al Barça. Quan quedaven gairebé menys de quatre minuts per al final, el Granada s’havia situat a només dos punts (53-55) i va tornar a obrir el partit.

Les blaugrana, però, van tornar a recuperar el control del partit i es van escapar a l’equador de l’últim període tornant als 10 punts de diferència (69-79). Finalment, el Barça Bàsquet Femení va acabar imposant-se per 68-82.

Canella, Llobet i Alonso, jugadores destacades

Entre les jugadores amb més valoració del partit hi ha tres jugadores blaugrana. Marta Canella, amb 21 punts en 24 minuts, va ser la jugadora més ben valorada amb un 24 de valoració. D’altra banda, Itziar Llobet (17 punts, 4 rebots i 3 assistències) va aconseguir un +15 de valoració, mentre que Anna Alonso (16 punts i 6 rebots) va signar un +13 de valoració.