Suárez es reafirma com a Pitxitxi culer

Suárez es reafirma com a Pitxitxi culer

Amb el doblet contra l’Inter l’uruguaià se situa també com el tercer màxim golejador de la història del Barça a la Lliga de Campions

Luis Suárez es va erigir com l’artífex de la remuntada culer en el partit de Champions League d’aquest dimecres contra l’Inter de Milà. El davanter uruguaià es va posar l’equip a l’esquena: va signar un doblet per tal de situar el 2-1 definitiu a l’electrònic del Camp Nou. Primer, amb una volea sensacional des de la frontal de l’àrea neroazzurra i, després, culminant un eslàlom de Messi marca de la casa, amb un decisiu control orientat.

El ‘9’ blaugrana no aconseguia perforar la porteria rival per doble partida en un partit de Champions League des de la primera jornada de la fase de grups de l’edició 2016/17, quan el Barça va rebre el Celtic. Aquell 13 de setembre del 2016 també significava el seu últim gol en una fase de grups de la màxima competició continental, una mala ratxa que ha arribat al seu punt final davant l’Inter.

El killer uruguaià només havia signat dos gols en les últimes dues temporades a la Lliga de Campions, però la 2019/20 ha començat de la millor manera, demostrant que el gol encara corre amb força per la seva sang. Amb aquest doblet, Luis Suárez ha escalat fins a la tercera posició del rànquing de màxims golejadors blaugrana a la història de la Champions. El dorsal ‘9’ ha desfet l’empat amb Neymar Jr i Kluivert per tal d’accedir al podi, amb 22 gols en 50 partits, només per darrere de Rivaldo (25 gols en 45 partits) i Messi (112 gols en 137 partits).

L’uruguaià, d’aniversari

Davant l’Inter de Milà, Suárez ha aconseguit arribar als 50 partits de Champions League amb la samarreta blaugrana. I ho ha celebrat de la millor manera, ja que el ‘9’ no només ha assolit el centenar de gols com a local amb el Barça, sinó que també l’ha superat; el Camp Nou ha celebrat 101 gols de Luis Suárez en 123 partits oficials.

Al capdavant

Luis Suárez és el màxim golejador del Barça aquesta temporada. Ha marcat per segon partit consecutiu, i ja suma fins a 5 gols. És el segon doblet d’aquesta campanya, després de fer-ho també contra el València. A més a més, l’uruguaià ja va ser el màxim artiller durant la pretemporada, en la qual va marcar 3 gols en 3 partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut