Suárez es quedarà a Barcelona durant l’aturada fent tractament mèdic

Suárez es quedarà a Barcelona durant l’aturada fent tractament mèdic

El davanter uruguaià farà tractament mèdic de comú acord entre els serveis mèdics del Club i els de la selecció d’Uruguai com a part del seu pla de treball personalitzat

El jugador del primer equip Luis Suárez es quedarà a Barcelona durant l’aturada de seleccions fent tractament mèdic de comú acord entre els serveis mèdics del Club i els de la selecció d’Uruguai com a part del seu pla de treball personalitzat.

Màxim golejador blaugrana

El davanter uruguaià està completant un gran inici de temporada. Un rendiment que el situa com a màxim golejador de l'equip amb cinc dianes, tres a la Lliga -un doblet contra el València i un gol al Coliseum Alfonso Pérez contra el Getafe- i dos a la Champions -aquest dimecres contra l'Inter i que van permetre la remuntada contra el conjunt italià-. Així doncs, el '9' blaugrana acumula cinc dianes en els set partits que ha disputat fins ara aquest curs entre Lliga i Champions. A més, el bon partit contra l'Inter de Milà, en el seu duel número 50 a la Lliga de Campions com a blaugrana, ha servit al jugador uruguaià per estar nominat al millor futbolista i al gol de la setmana en la màxima competició europea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut