Aspil – Barça: Segueixen guanyant... i golejant (3-6)

Aspil – Barça: Segueixen guanyant... i golejant (3-6)

Els d’Andreu Plaza aconsegueixen un nou triomf, aquest cop a Tudela, i ja sumen 23 gols en els 4 partits disputats fins ara a la LNFS

12 de 12. I, a més, amb uns números ofensius brillants. El Barça de futbol sala ha aconseguit una nova victòria a la LNFS, la quarta en quatre partits, després de derrotar l’Aspil Jumpers Ribera Navarra a domicili. I ho han fet, novament, mostrant un gran olfacte golejador, després del 3-6 final. Unes sensacions que allarguen, doncs, el bon moment viscut fins ara pels d’Andreu Plaza, que estan fent un inici de temporada espectacular i ja sumen 23 gols en 4 partits. Aquest dimarts, les dianes de Ferrao, Marcenio, Daniel, Joselito, Roger i Adolfo han estat decisives per endur-se el triomf en el partit corresponent a la jornada 5, avançada per la participació blaugrana a la Main Round de la Champions la propera setmana.

I això que tots 6 gols, més els 3 de l’Aspil, han arribat en el segon temps, després d’un primer període amb alternances i ocasions per als dos bàndols (el Barça ha tingut més domini i ocasions, tot i que el Ribera Navarra també hauria pogut marcar), però en què els porters han estat determinants. El pas per vestidors, però, ha anat bé per a un Barça que, amb una marxa més, s’ha encaminat amb contundència cap al triomf.

Gol 200 de Ferrao amb el Barça

Així, una mitja volta made in Ferrao ha estat l’encarregada d’obrir el marcador al Ciudad de Tudela. Un gol especial perquè, a part del 0-1, ha significat el 200 de Ferrao amb el FC Barcelona. Uns números de geni per a un jugador únic, que en el primer temps ja havia gaudit de diverses ocasions perilloses i, fins i tot, s’havia topat amb el pal.

Posen la directa

Però tot el que no havia entrat fins aquell moment, ha acabat caient pel seu propi pes. Un minut després de la diana de Ferrao, Marcenio ha caçat un refús de Gus en un xut de Joselito per ampliar distàncies (0-2, min 22). Daniel, en una bonica jugada d’equip, ha posat el 0-3 (min 26), mentre que Joselito (0-4, min 30), Roger (0-5, min 32) i Adolfo (0-6, min 26), en uns bons minuts culers, han deixat un resultat molt bo per a un Barça que ha vist com Alejandro Cerón, del filial, ha disputat els seus primers minuts amb la samarreta del primer equip. 

Finalment, Tripodi i David Pazos, amb un doblet, han pogut maquillar el marcador (3-6, min 38), però la victòria blaugrana no s’ha escapat. Ara, el proper repte serà superar el Jaén al Palau, en l’últim partit abans de viatjar a Lituània per jugar la Main Round.

LA FITXA

Aspil Jumpers Ribera Navarra, 3
Barça, 6

Aspil: Gus, David Garcia, David Pazos, Lemine, Tripodi –cinc inicial- Uge, Lucas, Nil Closas, Paulinho.

Barça: Dídac, Marcenio, Roger, Joselito, Ferrao –cinc inicial- Daniel, Adolfo, Dyego, Rivillos, Arthur, Cerón.

Gols: 0-1, Ferrao (min 21). 0-2, Marcenio (min 22). 0-3, Daniel (min 26). 0-4, Joselito (min 30). 0-5, Roger (min 32). 0-6, Adolfo (min 36). 1-6, Tripodi (min 37). 2-6, David Pazos (min 37). 3-6, David Pazos (min 38).  

Àrbitres: Gallo Suarez, Martínez Torres. Groga als locals Nil Closas, David i David Pazos, i als visitants Rivillos, Ferrao i Daniel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut