Messi i O. Dembélé fan part de l’entrenament

Messi i O. Dembélé fan part de l’entrenament

L’argentí i el francès han tornat als entrenaments amb la resta dels seus companys abans de rebre dimecres a l’Inter de Milà

Després de la victòria a la Lliga contra el Getafe (0-2) i del dia de descans de diumenge, la plantilla d’Ernesto Valverde ha tornat aquest dilluns al matí a la feina amb bones noticies. Leo Messi i Ousmane Dembélé han fet part de l’entrenament amb l’equip i segueixen el seu procés de recuperació. La resta de jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on els jugadors que van jugar davant el Getafe han fet treball de recuperació post partit. A més, també han entrenat a les ordres d’Ernesto Valverde els jugadors Iñaki Peña, Guillem, Chumi, Mingueza, Sarsanedas i C. Pérez del Barça B. D’altra banda, els lesionats Jordi Alba, Umtiti i Ansu Fati han seguit amb la seva recuperació també a la Ciutat Esportiva.

El proper entrenament ja serà aquest dimarts a les 17.30 hores, en l’última sessió abans d’afrontar la tornada de la Lliga de Campions al Camp Nou. Abans de l’entrenament, a partir de les 16.30 hores, el tècnic Ernesto Valverde i un jugador sortiran en roda de premsa a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut