Campions de la Lliga Catalana!

Campions de la Lliga Catalana!

El Barça Voleibol s’imposa al Tarragona i al Mundet i s’emporta el primer títol del nou projecte de Freddy Mosquera

El nou Barça Voleibol ha començat amb bon peu la temporada 2019/2020. El conjunt blaugrana es va imposar ahir al Tarragona, en primera instància, i al Mundet, en segona, per emportar-se el títol de la Lliga Catalana.

Amb pas ferm

El primer partit es va complicar per a un Barça que va haver d’aixecar un primer set en contra davant el Tarragona Sant Pere i Sant Pau (18-25). Així i tot, el Barça es va posar en marxa per capgirar el partit i va acabar forçant el tercer set després de gaunyar el segon per un contundent 25-15.

Ja en el tercer set, els blaugrana s’imposarien per 15-5, sumant la primera victòria a la Lliga Catalana.

Amb la primera victòria al sac, els homes de Freddy Mosquera afrontaven el segon duel, aquest davant el CV Mundet, amb l’objectiu d’endur-se el primer títol de la temporada. Els blaugrana no van tenir pietat i van emportar-se el partit, i el campionat, per la via ràpida amb una victòria per 2 sets a 0 (25-17/25-20).

L’estrena, la setmana vinent

Amb aquest títol, el nou projecte de Freddy Mosquera comença de la millor manera possible. Així i tot, el plat fort de la temporada començarà la setmana vinent, amb l’estrena a la Superlliga 2.

En la primera jornada, el Barça visitarà, precisament, el CV Mundet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut