Derrota al camp del campió

Els blaugrana sumen la primera derrota de la temporada en un dels camps més difícils de la lliga

El Barça de Sergi Guerrero no ha pogut repetir la gesta de la passada campanya. Els blaugrana han caigut al camp del VRAC Quesos Entrepinares per 40-20, en un duel en el qual els locals s’han escapat a l’inici.

Els de Valladolid han pogut obrir una diferència de 15 punts al descans, després de dues marques (una transformada) i dos cops de càstig (18-3). Al segon temps, els locals han seguit dominant fins obrir una diferència de 27 punts (33-6), a falta de poc més de 20 minuts de joc.

Ha estat llavors quan els catalans han reaccionat i amb dues marques han posat la por al cos al VRAC durants uns minuts (33-20), però els locals han acabat sentenciant el partit amb un últim assaig per deixar el 40-20 definitiu.

Primera derrota

Aquesta ha estat la primera derrota de la temporada per als blaugrana que pensen ja en el compromís de la setmana vinent. Un duel que valdrà per dos, doncs el partit davant el Ciencias Cajasol Sevilla també comptarà per a la fase de grups de la Copa del rei.