Sevilla - Barça Femení: El líder no afluixa (0-2)

Els gols de Jennifer Hermoso i Oshoala donen el triomf al conjunt blaugrana, que segueix al capdamunt de la classificació

Nova victòria blaugrana. El conjunt de Lluís Cortés ha superat amb autoritat el Sevilla (0-2) en el partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Iberdrola. Les barcelonistes continuen líders gràcies als gols de Jennifer Hermoso i Oshoala, que han permès obtenir tres punts més i tancar així, de la millor manera, un mes de setembre molt exigent.

Domini inicial

Les culers han començat el partit fent-se amb el control de la pilota des del primer minut, i protagonitzant les primeres arribades amb perill a la porteria local, tot i que el Sevilla s'ha mostrat força ordenat i tancat al darrere. Tot i així, les ocasions inicials de Mapi León, Alexia i Kheira no han tingut la precisió necessària en la definició per avançar les culers.

Però ha estat Jennifer Hermoso, que minuts abans ja havia avisat amb una bona ocasió, la que ha inaugurat el marcador: centrada de Graham des de l'esquerra en què no arriba ningú, i el rebot el recull Mariona, que centra a la perfecció perquè Jenni anoti el primer (0-1, minut 38) per marxar amb avantatge al descans.

Sentència blaugrana

Ja a la segona meitat, les ocasions barcelonistes han seguit arribant: Hermoso, Torrejón i Patri Guijarro han tingut les primeres, però sense encert. A més, Sandra Paños s'ha mostrat durant tot el partit molt segura sota els pals, evitant les arribades sevillistes. Tot i això, al final la insistència blaugrana ha acabat obtenint el premi del segon gol: Oshoala ha tret la pilota a la portera local i ha anotat a porta buida el 0-2 definitiu (minut 87). Finalment, victòria molt treballada de les culers, que sumen tres punts més i es mantenen líders de la Lliga Iberdrola.

Sevilla, 0
Barça Femení, 2

Sevilla: Noelia Ramos, Lara, Echeverri, Olga Carmona, Virgy (Raquel Pinel, min 62), Payne, Cometti, Sabrina, Albarrán, Karpova (Jennifer, min 81) i Rivero (Nagore, min 54).
Barça Femení: Sandra Paños, Torrejón, Andrea Pereira, Mapi León, Melanie (Leila, min 72), Kheira, Patri Guijarro (Candela, min 90), Alexia, Graham, Mariona (Aitana, min 74) i Jennifer Hermoso (Oshoala, min 81).
Gols: 0-1, Jennifer Hermoso (min 38) i 0-2, Oshoala (min 87).
Àrbitre: Rivera Olmedo. Ha amonestat Almudena Rivero i Cometti per part de les locals i Melanie per part de les visitants.