Junior Firpo, desè golejador diferent aquesta temporada

Junior Firpo, desè golejador diferent aquesta temporada

El lateral s’ha estrenat marcant amb la samarreta blaugrana i converteix el Barça amb l’equip amb més golejadors diferents de les principals Lligues europees

Junior Firpo ja goleja amb la samarreta del FC Barcelona. El lateral blaugrana ha jugat el seu tercer partit consecutiu com a titular i ha rematat una gran actuació al Coliseum Alfonso Pérez amb un gol a la segona meitat, aprofitant un rebuig de Soria a dins de l’àrea petita.

D’aquesta manera, Junior s’ha sumat a la llista de diferents golejadors aquesta temporada. I ja en són un total de 10. Suárez, que també ha vist porteria a Getafe, lidera la taula de golejadors blaugrana amb tres dianes, juntament amb Antonie Griezmann, mentre que Ansu Fati i Arthur n’han fet dues. De Jong, J. Alba, C. Pérez, Arturo Vidal, Piqué, De Jong i Junior han marcat un gol.

Amb aquests 10 el conjunt de Valverde se situa com l’equip amb més golejadors diferents de les cinc principals Lligues europees, a l’hora de finalització del partit. A la Lliga, el Granada, i l’Eibar i el Reial Madrid el segueixen amb vuit i set golejadors diferents respectivament, mentre que a Europa, el Manchester City, el Niça i l’Angers el segueixen amb nou cadascun.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut