Getafe CF – FC Barcelona: Triomf treballat al Coliseum (0-2)

Els culers guanyen amb autoritat davant el conjunt madrileny i trenquen així la ratxa sense vèncer lluny del Camp Nou

Victòria d'ofici al Coliseum Alfonso Pérez (0-2). El conjunt blaugrana ha superat el Getafe amb claredat en un triomf molt treballat davant el conjunt de Bordalás, que ha lluitat fins al final per intentar entrar al partit però que no ha tingut opcions. Tot i això, la bona defensa culer, juntament amb els gols de Suárez i Junior Firpo, han donat els tres punts als barcelonistes, en el que és la primera victòria com a visitants en el que va de temporada.

Inici trepidant

El conjunt culer ha estat el primer a arribar amb perill a la porteria rival: gran acció individual de Carles Pérez des de la dreta que ha acabat amb un xut creuat refusat per David Soria (min 12). La rèplica ha estat d'Ángel, que ha tingut un mà a mà amb Ter Stegen que el porter barcelonista ha aturat de manera providencial (min 22). Luis Suárez, molt actiu durant tota la primera part, ha disposat també de dues opcions clares, i a la tercera ha arribat el gol. Espectacular assistència de Ter Stegen des del seu camp, que ha enviat una pilota directa per a Luis Suárez, que s'ha quedat sol davant David Soria i que ha marcat per damunt del porter amb molta qualitat (0-1, min 42) per marxar amb victòria al descans. A més, ha estat la primera assistència d'un porter blaugrana a la Lliga en tot el segle XXI.

Junior anota el segon

La segona part s'ha iniciat de la millor manera per als de Valverde: Canonada de Carles Pérez des de la frontal de l'àrea que ha refusat Soria, i el rebot, a boca de canó, l'ha aprofitat Junior Firpo per anotar a porteria buida (0-2, min 50). Amb aquest gol, el lateral s'ha estrenat com a golejador culer i ja són 10 futbolistes diferents els que han marcat aquesta temporada amb el Barça.

Amb el 0-2, els culers han dominat encara més la possessió, aconseguint el control del partit i sense permetre pràcticament cap ocasió clara del Getafe. Arthur, amb un xut llunyà després d'una mala sortida de Soria (min 75), ha estat a punt de fer el tercer, però el marcador ja no es mouria més. A més, els culers han acabat jugant amb un de menys per l'expulsió de Lenglet (min 83), que ha vist la segona groga per una falta sobre Jorge Molina. Finalment, victòria molt treballada dels blaugrana, que sumen 13 punts a la classificació.