Seguir sumant de tres en tres

Seguir sumant de tres en tres

El Barça rep el Txuri amb l'objectiu de sumar una nova victòria per situar-se líder de l'LNHH

El Barça Hockey Gel rep aquest dissabte l'actual campió de Lliga en un dels primers reptes de la temporada. Després que la setmana passada els blaugranes superessin el Majadahonda en una victòria molt treballada, el conjunt català rep un equip en plena forma, que porta més d'un mes a ple ritme de competició.

Seguir sumant minuts

Més enllà del resultat final, el principal objectiu del conjunt sota les ordres de Marcus Fajardo serà seguir sumant minuts sobre el gel. Els blaugranes, que compten amb tres cares noves, van notar la falta d'automatismes en la primera jornada i, encara ara, segueixen curts de minuts per trobar la millor versió d'aquest equip.

El repte, doncs, és majúscul, ja que el Txuri porta més d'un mes en ple ritme de competició no només per preparar la Lliga nacional, sinó també el campionat d'Europa de Clubs, competició en la qual l'equip basc ha superat la primera ronda davant equips de Croàcia, Bèlgica i Israel.

El liderat en joc

D'altra banda, però, els blaugrana tenen la possibilitat (aquest dissabte a les 21.30 h) de situar-se com a líders de l'LNHH. Per fer-ho, hauran de sumar la victòria i igualar el resultat del Puigcerdà, en cas que l'equip de la Cerdanya també sumi els tres punts.

En cas que el Puigcerdà no guanyés, al Barça li aniria bé una victòria a la pròrroga per situar-se amb 5 punts, un més que els que tindria el Txuri.

Els partits del Barça en directe

Per a aquest cap de setmana, els dos partits del Barça Hockey Gel es podran veure mitjançant el web del Club, en els enllaços que trobaran a continuació:

LNHH - JORNADA 3: BARÇA HOCKEY GEL - CHH TXURI URDIN (21.30 h)

 

LLIGA NACIONAL JÚNIOR: BARÇA HOCKEY GEL - CHH TXURI URDIN (14.00 h)

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut