Héctor Santos queda fora de la final del Mundial

Héctor Santos queda fora de la final del Mundial

El blaugrana, que participava per primera vegada en un mundial, ha quedat fora de la final amb un millor registre de 7,69 m

El blaugrana Héctor Santos no serà a la final del Mundial en la prova del salt de llargada. El recent medalla de plata a l’Europeu sots-23 i subcampió d’Espanya absolut, no ha pogut igualar els seus millors registres personals per entrar entre els 12 millors atletes del món.

Fregant el tall

El concurs de Santos ha començat amb un prometedor 7,69 m que el situava tercer del seu grup i entre els 12 homes amb millor marca de la competició. En el segon intent, quan el blaugrana estava provisionalment fora de la final, ha igualat el registre del primer intent (7,69 m), insuficient per tornar a passar el tall. 

Ja en el tercer i últim intent, Santos s’ha quedat curt amb un salt de 7,54 m que l’ha deixat fora, definitivament, de la final per 20 centímetres.

Una temporada per emmarcar

Aquesta ha estat l’última gran competició del saltador de llargada del Barça, en una temporada impressionant per al jove nascut a Madrid -però amb arrels a Huelva. A més de penjar-se la plata a l’Europeu sots- 23 i al Campionat Absolut d’Espanya -on també va ser plata, tot i empatar en primera posició-, Santos també ha aconseguit, enguany, el rècord d’Espanya sots-23 i, evidentment, ser al Mundial de Doha.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut