PRÈVIA - Una visita de màxima exigència

PRÈVIA - Una visita de màxima exigència

Els blaugranes visiten el Coliseum Alfonso Pérez, un dels estadis més exigents de la competició

El FC Barcelona visitarà un dels estadis més exigents de la competició per enfrontar-se al Getafe (16.00 hores). El conjunt madrileny ve de completar el curs passat la millor temporada de la seva història, amb rècord de classificació i punts. Un curs que ha servit al conjunt madrileny per disputar l’Europa League. El Barça s’ha endut els tres punts les darreres dues temporades, amb un 1-2 que ha mantingut obert el duel fins al darrer instant.

El rival

Tot i que els darrers resultats culers al Coliseum Alfonso Pérez són positius, els blaugranes saben de la dificultat d’aquest camp on buscaran la primera victòria a domicili en Lliga aquest curs. El conjunt madrileny acumula vuit partits de la competició domèstica sense conèixer la derrota i buscarà ampliar aquest registre.

Pel que fa a plantilla, el Getafe manté bona part del bloc de la temporada passada i ha incorporat jugadors com l’exblaugrana Marc Cucurella, entre d’altres, per fer augmentar la competitivitat de la plantilla en el retorn a competicions europees. Al capdavant de l’equip destaquen els dos gols que sumen respectivament els homes d’atac Mata, Jorge Molina i Ángel.

De moment, el Getafe és desè a la classificació a tres punts dels blaugranes i encara no coneix la derrota com a local en els tres partits que ha disputat.  

Primera victòria lluny del Camp Nou

Els blaugranes han iniciat la competició domèstica amb bon peu com a locals, amb tres triomfs en tres partits. El repte, però, serà allargar aquesta bona dinàmica a domicili, en què fins ara el Barça acumula un empat contra l’Osasuna (2-2) i una derrota contra el Granada (2-0).

La convocatòria de Valverde

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Arthur, Suárez, O. Dembélé, Neto, Lenglet, M. Wague, Griezmann, Aleñá, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Junior i C. Pérez. Queda fora de la convocatòria per lesió Messi, Jordi Alba, Umtiti i Ansu Fati.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut