El FC Barcelona amplia el contracte de Carles Pérez

El FC Barcelona amplia el contracte de Carles Pérez

El Club i el jugador blaugrana han arribat un acord per renovar el contracte dues temporades fins al 30 de juny del 2022

El FC Barcelona i el jugador Carles Pérez han arribat a un acord per renovar el seu contracte per dues temporades fins al 30 de juny del 2022.

La signatura del nou contracte de Carles Pérez amb el FC Barcelona ha tingut lloc aquest matí a les oficines del Club i ha comptat amb la presència del president Josep Maria Bartomeu, del directiu Silvio Elías, responsable del futbol formatiu professional, del CEO del FC Barcelona, Òscar Grau, del secretari tècnic del futbol professional, Éric Abidal, de l’adjunt a la Secretaria Tècnica, Ramon Planes, i del mateix jugador.

Carles Pérez després de firmar la renovació del contracte - Víctor Salgado-FCB

Sis partits i un gol oficial en Lliga amb el primer equip

Carles Pérez va debutar oficialment amb el primer equip en la darrera jornada de Lliga de la temporada passada contra l'Eibar a Ipurua. El jugador de Granollers va sortir en el lloc de Malcom en el minut 73 i es convertia en el vuitè debutant de la Masia amb el primer equip el darrer curs. A partir de llavors la seva presència amb el primer equip ha augmentat. I és que Carles Pérez ha participat en cinc dels sis duels del Barça a la competició domèstica aquesta temporada. A més, el davanter culer va estrenar-se com a golejador amb el primer equip en el duel contra el Betis al Camp Nou (5-2).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut