Arrenca la base del futbol sala blaugrana

Els més petits inicien la competició amb bons resultats

Els alevins van iniciar la Lliga amb triomf davant l’Olesa per 4 a 1. Les sensacions eren positives després del primer partit de Lliga, tot i que la dinàmica de l'enfrontament han estat els nervis, la sobreexcitació, la pressió, etc., per part dels dos equips. Sobretot per part dels jugadors nous que s'han incorporat aquest any al Club.

La primera part ha acabat amb empat a un. El Barça s'avançava amb un gol de Joan en un bona jugada col·lectiva. Al cap d'uns minuts, però, rebien un gol en una desorganització defensiva blaugrana.

La segona part ha estat més ordenada i amb els nervis una mica més controlats. Els blaugranes han gaudit de més ocasions i els atacs posicionals han estat més ben elaborats. S’ha aconseguit tres gols i no n'han encaixat cap. Els gols han estat de Roger (2) i Jan.

Per la seva banda, els infantils van obtenir una gran victòria en el primer enfrontament oficial, en un partit molt complet de tots els jugadors.

Els primers minuts l’equip va estar una mica nerviós i imprecís, però una vegada es va avançar en el minut 4, els jugadors van agafar confiança i tranquil·litat i van fer un bon partit. Al descans el resultat era de 0-6. La segona part va començar amb un altre gol a favor que significava el 0-7, i en el minut 5 de la segona part el conjunt rival va fer l'1-7 en una contraatac. Bona segona part i resultat final d'1-11.

El Cadet va seguir l’estela dels més petits de la casa i va debutar amb triomf per 2 a 5 a la pista del CFS Eixample, en un partit que començava de manera trepidant amb molta intensitat per part dels dos equips i mostrant una bona pressió de la pilota. El domini en la possessió de la pilota eren blaugranes, però la defensa local no concedia que aquest domini es traduís en ocasions de gol.

A mesura que passaven els minuts les ocasions sobre la porteria local eren més evidents i constants. Una jugada una mica enrevessada permetia als blaugranes estrenar el marcador. Aquest fet va animar  l’equip barcelonista que, en una recuperació de pilota, va poder marcar el 0 a 2. Quan semblava que aquest seria el resultat amb què els jugadors enfilarien el camí dels vestidors, l’Eixample va aconseguir reduir les diferències gràcies a un xut llunyà.

A la segona meitat, els jugadors de Martí Graells van sortir disposats a no veure's sorpresos pel contrari, i des del començament van intensificar el seu joc d'atac. D’aquesta manera, els blaugranes van aprofitar 5 minuts de gran encert per posar-se en avantatge, amb tres gols que semblaven sentenciar l'enfrontament. Tot i això, els locals, lluny de rendir-se, van intensificar la seva pressió, i gràcies a una recuperació de pilota a la zona de construcció blaugrana van marcar el 2 a 5 que donava vida al partit. Tot i que ens els últims minuts els dos equips van tenir ocasions per fer variar l’electrònic, aquest ja no va canviar.

F.C.BARCELONA: Pau López, Adri, Roger, Dani i Pol Cano–cinc inicial. També van jugar: Pol Salas, Eudald, Pau Codony i Víctor.

GOLS:

• Adri (min 8); 0-2 Adri (min 14); 1-2 (min 19); 1-3 Pol Cano (min 25); 1-4 Roger (min 27); 1-5 Pol Salas (min 29) i 2-5 (min 32).

Per la seva banda, els equips més grans de la categories de formació, el Juvenil i el Barça B, van tenir sort diversa. El Juvenil es va emportar tres punts de la sempre complicada pista del Natació Sabadell, en guanyar per 1 a 3. El Barça B, en canvi, no va poder amb la UA Ceutí i va caure per 0 a 4 en el debut a casa, en la jornada 2, de la Segona Divisió de l'LNFS.